TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dwuosobowa impreza?? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12942)

AsiA150 20.01.2005 20:36

Co to tej imprezy to mi to troche przeszkadza ze moge tylko dwie osoby zaprosić, jednak najgorzej jak na weselu są dwie osoby :O totalna porażka. Ale żeby zrobić dobrą impreze to nie trzeba zaprośić 20 gości, wystraczy rodzinka i tych dwóch. Co prawda troche to śmiesznie wygląda. Ale nie ma nic gorszego jak ci goście pujdą telewizor oglądać :O na ślub przyjechali a zamiast imprezeować to ten z żutki gra :O . Ludzie co chwila musze ićh wołać żeby szli tańczyć :)

Pinia 20.01.2005 20:50

ja też tylko 2 osoby moge zaprosić, po co więcej... lepiej nie robić przyjęcia tylko normalnie simów zapraszać :D

Trish 20.01.2005 20:55

Cytat:

Napisał AsiA150
Co to tej imprezy to mi to troche przeszkadza ze moge tylko dwie osoby zaprosić, jednak najgorzej jak na weselu są dwie osoby :O totalna porażka. Ale żeby zrobić dobrą impreze to nie trzeba zaprośić 20 gości, wystraczy rodzinka i tych dwóch. Co prawda troche to śmiesznie wygląda. Ale nie ma nic gorszego jak ci goście pujdą telewizor oglądać :O na ślub przyjechali a zamiast imprezeować to ten z żutki gra :O . Ludzie co chwila musze ićh wołać żeby szli tańczyć :)

ty aśka 150 w pasie co ty sie bawisz w zlodziejke Av'ow??????????

Lea 20.01.2005 21:01

Ilość gośc zależy od ilości ramu. Odkąd mam 512 mogę zapraszać 8 osób. Z poprzednimi 256 też tylko 2 osoby. Goście którzy już są w domu nie liczą się do imprezy. Inaczej się zachowują. I jak się kończy impreza nie wychodzą razem z resztą.
I ktos pisał że się źle zachowują bo nie chcą tańczyć. Cóż... impreza jest po to żeby się bawić. Jeden sim dobrze się bawi grając w rzutki drugi tańcząc. Grunt żeby się bawili a nie na przykład jak kiedyś u mnie jeden poszedł się kąpać a drugi spać :)

Fool 20.01.2005 21:07

Cytat:

Napisał Lea
Ilość gośc zależy od ilości ramu. Odkąd mam 512 mogę zapraszać 8 osób. Z poprzednimi 256 też tylko 2 osoby. Goście którzy już są w domu nie liczą się do imprezy. Inaczej się zachowują. I jak się kończy impreza nie wychodzą razem z resztą.
I ktos pisał że się źle zachowują bo nie chcą tańczyć. Cóż... impreza jest po to żeby się bawić. Jeden sim dobrze się bawi grając w rzutki drugi tańcząc. Grunt żeby się bawili a nie na przykład jak kiedyś u mnie jeden poszedł się kąpać a drugi spać :)

Co do tego ramu, to wielkie nieporozumienie. Ja mam 256ramu i mogę zaprosić gości dokładnie tylu ilu znam (i tak zawsze zapraszam jednego i zawsze mam ocenę: Balanga :D) Nie wiem co może być przyczyną... może po porstu znacie zbyt mało osób? ;)

Zielono_oka 20.01.2005 21:35

he he :ty: kodzik mi działa teraz to dopiero mozna robić imprezki :D :D

Angeo 20.01.2005 21:45

ja moge zaprosic do 15 osób, nie wiem od czego to zalezy. prosze bardzo o strone z ktorej mozna pobrac latke do sims2 ;(

35C4R00N 20.01.2005 22:03

Cytat:

Napisał Adziczka
ja moge zaprosic do 15 osób, nie wiem od czego to zalezy.

Od tego jak instalator gry ocenił możliwości komputera, no i od ilości "znajomych"
Cytat:

prosze bardzo o strone z ktorej mozna pobrac latke do sims2 ;(
Oficjalną?
http://thesims2.ea.com/update/

Angeo 20.01.2005 22:15

Dziekuje ci bardzo :) coz moze nawet moge zaprosic wiecej gosci bo mialam tylko ok 15 znajomych... Dzieki jeszcze raz za linka do latki mam sporo bledow w grze i staram sie tak poustawiac (nowy z reszta) komputer zeby simy dzialaly mi na medal :D

Osioł 20.01.2005 22:34

Cytat:

Napisał Lea
Ilość gośc zależy od ilości ramu. Odkąd mam 512 mogę zapraszać 8 osób. Z poprzednimi 256 też tylko 2 osoby.

Jakoś ja mam 512mb ddr i nie mogę zaprosić tylu simów. Max udało mi się 3-4 zaprosić, a więcej nie mogę. To chyba nie może być wina sprzętu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:48.