![]() |
Kodu nie powinno być... to moje zdanie... Bo po co? Skoro można samemu zdobyć te 5 gwiazdek? :P
|
Moim zdaniem takiego kodu nie powinno być. Bardzo dużo czasu mineło zanim stałam się gwiazdą, ale byłam z tego powodu bardxo zadowolona, a potem nagrody itp. Ale co tam sprubować zawsze warto. Najwyżej można jeszcze raz wegrać grę .........
|
Cytat:
|
Moim zdaniem nie powinno być tego kodu.Masz też jeszcze dwie inne możliwosci.
A.Zdobądź je sam. B.Mozesz o zrobic za pomoca lustra lub obrazka. Acha, czy ktos tu mówił o jakimś kodzie do Zwierzaków?Bo chyba coś takiego tu wyczytałam.Jak tak to moze ktoś podać i powiedziec do czego służy? |
Ja uważam, że nie powinno być kodów na gwiazdki! Bo po co? Jak wszystko sie zdobędzie przez kody to potem jest jedna wielka nuda!
|
dla mnie mogloby nie byc kodow oprocz:
*kodu na kase (moze dlatego ze ja wole budowac niz zyc :P) *move_objects on (bez tego nie da sie grac :P) *grow_grass (zatrawienie dzialki :P) *set_hour (zmiana godziny) kodu na gwiazdki nie powinno byc pod zadnym pozorem bo co to by byla za przyjemnosc grac w gwiazde... |
Mnie by się taki kod przydał. Lubię w to grać, ale nigdy nie byłam Simgwiazdą.
A nudy? Właściwie, to się nie nudzę! Mam na to sposoby! |
W The Sims nie ma miejsca na nude! Zawsze do czegoś dążymy. Ale te kody ułatwiają sprawę, ale nie zawsze to uprzyjemnia. Naprzykład Fiatka - moja przyjaciółka, dała swojej Simce Emmie kasę na full(99999999999999$). I wcale jest nie było fajnie gdy nie musiała zarabiać i to było nudne, bo osiagneła podstwawoy cel. Ful kasy i wypasiona chata.
Teraz już tak nie robi, ja też kiedyś zrobiłam tak z mniej ważnymi rodzinkami. I nudziłam się na maksa, już teraz każdy sim na siebie zarabia! |
jezeli chodzi o mnie to glupio jest zostac od razu gwiazda, zero satysfakcji, tak jakbym byla normalnym, glupim simem. glupim czyli bez punktow, np charyzmy. A tak jak zdobylam 5 gwiazdek to jest spoko!
|
Nie nie powinno byc kodu na gwiazdki. To by bylo bez sensu. Po co wtedy by byl ten dodatek??? Przeciez w nim chodzi o wytrwala prace... :ashood:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:40. |