TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Czy powinien być kod na gwiazdki (poziom sławy) ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1321)

Sahem 05.08.2004 16:29

Kodu nie powinno być... to moje zdanie... Bo po co? Skoro można samemu zdobyć te 5 gwiazdek? :P

Panna_night 07.08.2004 22:02

Moim zdaniem takiego kodu nie powinno być. Bardzo dużo czasu mineło zanim stałam się gwiazdą, ale byłam z tego powodu bardxo zadowolona, a potem nagrody itp. Ale co tam sprubować zawsze warto. Najwyżej można jeszcze raz wegrać grę .........

maniaczka1 07.08.2004 22:45

Cytat:

Originally posted by Kicekk@Sep 23 2003, 10:33 AM
Powinien być kod na gwiazdki jak w każdej grze strategicznej a nie tylko 3 kody

jeśli znacie nietylo kod na kase i move_....... to napiszcie 8) plis

cooo?? moim zdaniem gra z kodami w the sims to kupa g****! bez sensu... zero przyjemnosci :(

Maga 16.10.2004 18:36

Moim zdaniem nie powinno być tego kodu.Masz też jeszcze dwie inne możliwosci.
A.Zdobądź je sam.
B.Mozesz o zrobic za pomoca lustra lub obrazka.
Acha, czy ktos tu mówił o jakimś kodzie do Zwierzaków?Bo chyba coś takiego tu wyczytałam.Jak tak to moze ktoś podać i powiedziec do czego służy?

fiatka 11.11.2004 16:52

Ja uważam, że nie powinno być kodów na gwiazdki! Bo po co? Jak wszystko sie zdobędzie przez kody to potem jest jedna wielka nuda!

koslawy 11.11.2004 17:08

dla mnie mogloby nie byc kodow oprocz:
*kodu na kase (moze dlatego ze ja wole budowac niz zyc :P)
*move_objects on (bez tego nie da sie grac :P)
*grow_grass (zatrawienie dzialki :P)
*set_hour (zmiana godziny)

kodu na gwiazdki nie powinno byc pod zadnym pozorem bo co to by byla za przyjemnosc grac w gwiazde...

Cocco 11.11.2004 17:51

Mnie by się taki kod przydał. Lubię w to grać, ale nigdy nie byłam Simgwiazdą.
A nudy? Właściwie, to się nie nudzę! Mam na to sposoby!

Ira 15.11.2004 22:19

W The Sims nie ma miejsca na nude! Zawsze do czegoś dążymy. Ale te kody ułatwiają sprawę, ale nie zawsze to uprzyjemnia. Naprzykład Fiatka - moja przyjaciółka, dała swojej Simce Emmie kasę na full(99999999999999$). I wcale jest nie było fajnie gdy nie musiała zarabiać i to było nudne, bo osiagneła podstwawoy cel. Ful kasy i wypasiona chata.

Teraz już tak nie robi, ja też kiedyś zrobiłam tak z mniej ważnymi rodzinkami. I nudziłam się na maksa, już teraz każdy sim na siebie zarabia!

Meginia 18.11.2004 15:49

jezeli chodzi o mnie to glupio jest zostac od razu gwiazda, zero satysfakcji, tak jakbym byla normalnym, glupim simem. glupim czyli bez punktow, np charyzmy. A tak jak zdobylam 5 gwiazdek to jest spoko!

KubuS 04.01.2005 18:29

Nie nie powinno byc kodu na gwiazdki. To by bylo bez sensu. Po co wtedy by byl ten dodatek??? Przeciez w nim chodzi o wytrwala prace... :ashood:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:40.