![]() |
Cytat:
|
Było podawane kilka postów wyżej.... Przeczytaj cały topic :P
EDIT: rainne mnie ubegła ;) |
Cytat:
Z Twojej wypowiedzi wynika, że: a)nie umiesz czytać ze zrozumieniem b)nie umiesz czytać w ogóle Przecież dałam wyraźnie do zrozumienia, że nie mam nic przeciwko takim "ulepszeniom". Jeśli masz jakieś problemy, albo zły dzień i masz potrzebę wyżywania się na bliźnich no to przykro mi. Zdarza się. :O |
No to ja mam teraz pytanie do wszystkich którzy ściągneli tą eee... "łatke". Wszystko działa wam normalnie? Nic się nie przestawiło? Gra się nie zawiesza? I takie inne:P Chce być pewna zanim coś ściągne :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
u mnie działa również wszystko jak naleze i tez mam wszystkie opcje wobec dorosłego, oraz moj sim dorosly wobec nastolatka, przypadkiem zakochali sie w sobie. :P ale oni byli "najlepszymi przyjacielami". ma ktos moze patcha na malzenstwo i zareczyny, bo niestety nie moge go znalezc. :\ |
Ja mam durzo patchów skinów i innych. I wszystko działa. :D
|
Hmm :( Już od dwóch dni próbuję wejść na stronkę którą podała rainne ( http://www.modthesims2.com/showthre...?t=15286&page=1 ) ale stronka nie chce mi się wyświetlić...A bardzo mi zależy żeby sobie pograć z rozszerzonymi opcjami dla nastolatków jeszcze w ten weekend bo w ciągu tygodnia nie mam czasu na granie..Czy istnieje jeszcze jakaś stronka (działająca) na której mogłabym sobie ściągnąć tego patcha? Byłabym baaardzo wdzięczna gdyby ktoś mi coś napisał :)
|
No hej proszę napiszcie mi czy istnieje taki patch też na innych stronkach :P
Pliska:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25. |