![]() |
Dzięki
Wow dzięki wam bardzo teraz już będę wiedziała dzięks!!! :)
|
Jak urządzić super przyjęcie
Bardzo proszę o radę, ponieważ nie udaje mi się urządzić super imprezy, Mozecie mi pomoc PROSZE jakie warunki musza byc zeby simy bawiły się świetnie :|
|
Odp.
Kupujesz Miszuno, wznosisz toasty i dużo rozmawiasz z gośćmi. Very proste. Możesz jeszcze kupić stół z jedzeniem.
PS. TAKI TEMAT JUŻ BYŁ, NIE ŁASKA POSZUKAĆ?? Sory, ale doprowadza mnie to do białej gorączki |
Cytat:
* na poczatek zaprosilam gosci (2 przyjaciol rodziny:)) * *potem zamówiłam barmana przez telefon *** całą impreze zrobiłam na polu **** kupiłam łuk ślubny, wieżę, stół do nakrycia, barek, 2 stoliki z krzesełkami i tyle ***** na przyjeciu rozmawiałam, tańczyłam z goścmi, czestowali sie jedzeniem i piciem(%) :D noi ostateczna ocena wesela to BALANGA :D hehe a we wspomnieniach moi simowie maja coś takiego że, ślub sam w sobie jest wspaniały, ale to przyjecie było naprawde super czy coś takiego:P pozdrawiam:) |
Zdecydowanie kup dużą wannę. Simowie uwielbiają grzać sobie tyłki w miłym towarzystwie. Balanga gwarantowana ;) - oczywiście plus muzyka i jakieś jedzenie.. a balangę można jeszcze uzyskać w czasie zmiany wiekowej jakiegos sima ;)
|
Ja robie tak i zawsze mam Balanga lub Dobra zabawa. Jelsi masz duzo punktow gotowania to przyrzadz homara, nakryj stol z potrawami zamow barmana wlacz muzyka telewizor komputer i niech wszyscy tancza do muzyki czyli tancz solo i po koleji na wszystkich przylacz sie, pozniej niech dwoje simow sie caluje goraco a jeszze pozniej niech zrobi bara bara. to wtedy przyjecie napewno sie uda. U mnie na przyjeciach mozna tylko 2 osoby zapraszac wiec ja jeszcze sasiadow zapraszam :D:D:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:23. |