TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Głupi telefon ?! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13968)

Toxic 10.02.2005 10:39

Miałem te głupi i przybiegł mi Mortimer i się drzeć zaczoł tak samo jakbym go przez teleskop pogdlądał

Still 10.02.2005 10:50

Cytat:

Napisał Puv
A jaki to trzeba mieć charakter? Zrzędliwy?

Raczej żartobliwy :

HoUse_BabY 10.02.2005 11:25

Cytat:

Napisał truskafk4
a nie uzywalas czasem tej cudownej skrzynki na listy (lub kody boolProp) i opcji "make friends for me" ??? bo jesli tak to sprawa wyjasniona. gra tworzy przyjaciol na minimalnych punktach przyjazni (bodajze po 50pktow masz z osoba) i oni dzwonia (wszytskie 20 osob) gdzie jestes, czy cie porwali kosmici, itp.

No właśnie jej testowałam m.i.n. na belli ale u niej ta skrzynka nie działała :O Nie wiem jakim cudem nagle "poznała" wszystkich" jak ich nawet w kontaktach nie ma... oj, to chyba błąd w grze no nie? :\ eeech.. niepotrzebnie kombinowałam z tą skrzynką...

Like you 10.02.2005 12:11

Cytat:

Napisał elaja2
też miałam taką opcję głupi telefon działa to na zasadzie nieszkodliwej zabawy i nie zauważylam aby pogorszyły się stosunki z osobą do której dzwoniono ,w grze jes mnóstwo fajnych zabaw głupi telefon,zabawa w wannie(do kąpieli),na kanapie,z krasnalami

a co można robić z krasnalami??? (można też żąglować PIŁECZKAMI)

vana 10.02.2005 12:51

Simy, które mają mało punktów uprzejmości (czyli są zrzędliwe) mają opcję "głupi telefon". Gdy zadzwoni się tym sposobem do jednego sima tan po pewnym czasie przyjdzie zły i popchnie któregoś z domowników (twoich simów) i oczywiste jest, że po czymś takim obniżą się kontakty twojego sima z tym simem.

Zielono_oka 10.02.2005 17:06

ten telefon to nic niezwykłeg :D Nerwus ma coś takiego, to zależy chyba od Lekkoducha bo jak miałam takiego faceta to on miał opcje głupi telefon i mógł siębawić w wannie ;P A co do samego tele to po chwili przybiega ta osoba do której dzwoniłeś i jest wkurzona wchodzi do domu i się drze na ciebie :)

patryk997 10.02.2005 18:18

Miałem ostatnio coś takiego. Nerwus zadzwonił do tegokolesia, co rodzi kosmitę, a ten przybiegł do niego i na niego nakrzyczał, tak jak za podglądanie teleskopem. :]

ania500 10.02.2005 18:25

ja to miałam to zależy od charakteru i mam pytanie : czy można adoptować bliźniaki??

R@fcio 10.02.2005 19:06

Bliźniaków chyba nie.
A jeszcze jedno pytanie, co oni robią z tymi krasnalami, i jakich potrzeba punktów charakteru :?:

HoUse_BabY 11.02.2005 08:10

Cytat:

Napisał Zielono_oka
ten telefon to nic niezwykłeg :D Nerwus ma coś takiego, to zależy chyba od Lekkoducha bo jak miałam takiego faceta to on miał opcje głupi telefon i mógł siębawić w wannie ;P A co do samego tele to po chwili przybiega ta osoba do której dzwoniłeś i jest wkurzona wchodzi do domu i się drze na ciebie :)

Każdy może się bawić w wannie :P przynajmniej u mnie...

Do R@fcia: Każdy może przecież rozwalić czy tam kopnąć kranslala :O Chyba że wszystkie moje simy mają podobny charakter :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:26.