TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   jak zrobić żeby sim wyl±dował w więzieniu ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14267)

Wampirencja 16.02.2005 19:25

Więzienie istnieje na pewno... Ale dla dorosłych simów. Co do nastolatków to wiem tylko, że mog± mieć "drobny konflikt z prawem" (zdemolowanie lokalu??) Dowód? czasami w obawach nastolatka pojawiaj± się kajdanki i "dać się złapać". Podobno jest jaka¶ grzywna do spłacenia dla rodziców... nie wiem, nigdy mnie nie złapano.

OlaSims2 16.02.2005 20:21

Więzienie? Mnie się wydaje, że czego¶ takiego nie ma. Moj± nastolatkę raz złapali i przywiozła j± policja i nakrzyczała na rodziców no i już :D

WITAMINKA 16.02.2005 20:34

Na pewno jest więzienie i to wiem. Gdy nastolatek ucieknie z domu, to jak go złapia to odwozi go policja, cos tam na niego nakrzycza, czy dadz± jak±¶ grzywne, ale nie wiem, czy do wiezienia może i¶ć, jednak na pewno istnieje. B)

lay 17.02.2005 17:01

Cytat:

Napisał Wampirencja
Więzienie istnieje na pewno... Ale dla dorosłych simów. Co do nastolatków to wiem tylko, że mog± mieć "drobny konflikt z prawem" (zdemolowanie lokalu??) Dowód? czasami w obawach nastolatka pojawiaj± się kajdanki i "dać się złapać". Podobno jest jaka¶ grzywna do spłacenia dla rodziców... nie wiem, nigdy mnie nie złapano.

Gdzie ty to wszystko słyszała¶?? Bo z tego co ja wiem :D , to nastolatek może jedynie wymkn±ć się z domu (opcja na telefonie, ok. 22) i uciec z domu (tego nie próbowałam). Gdy młody sim wymyka się z domu to dostaje dwie obawy: zostać złapanym (??) i zostać przyłapanym na ucieczce (czy co¶ w tym stylu), jedna z tych obaw ma wła¶nie symbol kajdanek... Zostaje ona spełniona, gdy sima złapie policja i przywiezie do domu... Żadnej grzywny nie ma... Przynajmniej nic nie zauważyłam... ;) A na jakiej podstawie s±dzisz, że jest więzienie dla dorosłych simów??

Marta 13 18.02.2005 14:12

Więzienie? Hmmm... :sly: Jeszcze nigdy wcze¶niej o nim nie słyszałam, ale strasznie mnie nim zainteresowali¶cie! Więc może do niego trafić tylko dorosły sim, gdy jako nastolatek będzie miał złe oceny w szkole, tak? Napiszcie, jak to dokładnie jest! :D

Wampirencja 18.02.2005 20:11

Manamana... Może z grzywn± nie jest prawda (nie wiem, moje simy upijaj± się w kulturalny sposób!) ale prawd± jest, że istnieje więzienie. Nie jestem pewna, ale do więzienia można trafić kiedy wybrało się karierę "przestępca"... Ale czy sim zostaje złapany jak ma za mało punktów czy jak ma zły humor (czy też po prostu pecha) to wypowiadać się nie będę.

swoj± drog± fajny byłby dodatek "the sims2: więzienie" gdzie można się simem pomęczyć lub odwiedzić tatusia po nieudanym skoku.
Ale to tak na boku.

ZooltaR 19.02.2005 09:26

co więzienie ???? :| chyba raczej szkoła specjalna B)

pszczółka 20.02.2005 09:20

Ja słyszałam że więzienie jest dla simów którzy wybrali kariere przestępca ale czy to prawda??? Wiem też że nastoletnie simy mog± zostać przyłapane przez polcje na uciekaniu z domu.

Majka :) 21.02.2005 17:41

Hmm...

O więzieniu nigdy nie słyszałam :O Ale wiem, że nastolatek może na kilka (nie wiem ile dokładnie) dni ucieć z domu. No ale wtedy, gdy ma złe stosunki z rodzicami (czy domownikami) No i w tym problem, ze nie wiem jak mieć złe stosunki :( Gdy klikam nastolatk± na rodzica to nie mam żadnej opcji, gdzie mogłabym zrobić co¶ aby ich kontakty się pogorszyły. Czy może ktos wie jak to zrobić? (wiem, że troche nie na temat, ale wybaczcie... :))

Cocaine 22.02.2005 18:45

Hmm...u mnie Lilianka Przyjemniaczek uciekła - uwaga, pilnujcie się. Jeżeli sim ma złe kontakty z domownikami i nagle ogłasza, że się wynosi czym prędzej łapcie za telefon. Bo ja z trudem odzyskałam Lilianę Przyjemniaczek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:01.