TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Obcy Technik (ufolud)!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14829)

rainne 26.02.2005 11:28

Cytat:

Napisał Binek
To więc mam gościa którgeo porwali kośmici!
Urodziła mu się kosmitka.
Jest już dorosła o to filmik z jej ślubu:
(troche poczekajcie aż ruszy!

no ale ona nie zna ojca!Patrzałem na drzewo geealogiczne i zobaczyłem że u Kaliente też był kosmita!Sonda Rozpylacz 7.
jak mam orzyciagnąć ojca (obcego techinka)do córki kosmitki?Żeby mieszkali razem?Proszę o pomoc to dla mnie ważne !!
A sim pe mi nie działa więc tym sposobem to raczej nic nie zrobie.

popraw mnie, jeśli źle zrozumiałam. masz faceta, porywa go ufo, rodzi mu się córka - w takim wypadku ten facet jest OJCEM, a matką jest jakaś kosmitka.
tam biologia działa inaczej.

Binek 26.02.2005 12:04

Cytat:

Napisał rainne
popraw mnie, jeśli źle zrozumiałam. masz faceta, porywa go ufo, rodzi mu się córka - w takim wypadku ten facet jest OJCEM, a matką jest jakaś kosmitka.
tam biologia działa inaczej.

nie matką jest kosmita.
Ale znacie sposon na ściągniecie go na ziemie?

Adi 26.02.2005 17:27

Nie da sie. Ale moze zrob mu ojca/matke zastepczam w CAS i wprowadz do gry :P

Mateon 26.02.2005 17:29

Mam..

Mam pytanie Binek: Dlaczego to ci przeszkadza???

Binek 26.02.2005 17:47

Adi co to jest Cas?
Nie da się go ściągnąc SimPe?
Mateon dla mnie to jestważen chcę żeby moi simowie poznali swojego ojca który zgwałcił ich ojaaca :D

Mateon 26.02.2005 17:56

Aha....

Aha...Byłoby rozwiązanie gdybyś mógł go zaprosić przez telefon.Albo znaleść jakąś broń żebyś zestrzelił ufo i jeśli mieliby zapięte pasy to by przetrwali :D :D B) ;)

rainne 26.02.2005 18:20

Cytat:

Napisał Binek
Adi co to jest Cas?
Nie da się go ściągnąc SimPe?
Mateon dla mnie to jestważen chcę żeby moi simowie poznali swojego ojca który zgwałcił ich ojaaca :D

CAS = Create a Sim... panel tworzenia rodziny/sima :)

ja i tak będę optować, za tym, co napisałam wyżej. skoro facet zachodzi w ciążę, to jest ojcem.

Binek 26.02.2005 18:22

Cytat:

Napisał Mateon
Aha...Byłoby rozwiązanie gdybyś mógł go zaprosić przez telefon.Albo znaleść jakąś broń żebyś zestrzelił ufo i jeśli mieliby zapięte pasy to by przetrwali :D :D B) ;)

Gdybym mógł zadzwonić to bym nie pisał.
ych jestem wkurzony! w moichrodzinach jak sie patrze przez teleskop porywają się kośmici.I co się opkazuje ojcami wszystkich zielonych maluchów jest Obcy Technik :censor: :bomb: :angry: :ranta: :rant: :yikes: :wall: :argue: :chair:
raiine a gdzie jest to cas??

Mateon 26.02.2005 18:26

Ciekawość.

Cytat:

Napisał Binek
Gdybym mógł zadzwonić to bym nie pisał.
ych jestem wkurzony! w moichrodzinach jak sie patrze przez teleskop porywają się kośmici.I co się opkazuje ojcami wszystkich zielonych maluchów jest Obcy Technik :censor: :bomb: :angry: :ranta: :rant: :yikes: :wall: :argue: :chair:

Ciekawe ile dzieci ma ten Obcy Technik?? :laugh: :laugha: :rofl:

rainne 26.02.2005 18:28

Cytat:

Napisał Binek
raiine a gdzie jest to cas??

tam, gdzie tworzysz sobie nową rodzinę. to z lustrem piomieszczenie, gdzie ustawiasz ubrania, aspirację, charakter.

btw: jeżeli tak często Ci porywają, to sprawdź może, czy hacka nie masz przypadkiem wgranego.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:41.