![]() |
Cytat:
Przenioslam sw.simy do katalogu tego gdzie sa rodziny.Będę odinstalowywać gre tylko nie mam pojęcia w którym teraz pliku znajdują sie moje simy zebym mogla ten plik skopiowac przed odinstalowaniem. CZY KTOS MOZE WIE GDZIE MOGA BYC TERAZ TE SIMY KTORE PRZENIOSLAM DO SKRZYNI RODZIN? A tak wogole to dziekuje bardzo wszystkim za pomoc i odpisanie na posta WIELKIE BUZIAKI I DZIEKUJE! |
juz to pisalam... WYWAL DODATKI Z DOWNLOADS RECZNIE... po co przeinstalowywac gre? poza tym.. jak usuniesz dodatki w grze to na dysku ich tez NIE MA. chyba ze mialas je po kilka razy. nie ma na pewno, bo ja tez sprawdzalam.
|
Cytat:
Po co się upierasz z odinstalowywaniem gry? Nie czytałaś jakie inni mają problemy z ponowną instalacją? Nie kuś losu.Zrób jak mówi truskafk, wtedy wyrzucisz wszystko to , co ściągałaś z netu (po instalacji gry katalog download jest całkiem pusty).Możesz jeszcze użyć programu S2PCI (znajdziesz go w dziale poradniki) i sprawdzić nim zawartość swojego "download".Pliki, które zaznaczy na czerwono to hacki, a te jasnoczerwone to właśnie mogą być te same rzeczy po kilka razy wrzucone do tego katalogu.Dzieje się tak kiedy ściągasz dodatki,które po rozpakowaniu są w postaci Sims2Pack lub Sims2Skin. One się same instalują ,a gra nie mówi , że takowe już istnieją.Tak samo z domem można ściągnąć po kilka takich samych obiektów.Sama się o tym przekonałam , kiedy użyłam tego programu. Jeżeli chodzi o twoje pytanie to rodziny z kosza są najprawdopodobniej w "LotCatalog" w moich dokumentach.Napewno cx_00000XX to domy z kosza a cx_Charakters to chyba rodziny (ale nie jestem do końca pewna) :P |
...noi sie doigrałam(za pózno przeczytałam posta od Karo)nie posłuchałam specjalistow z forum he he!
Zainstalowałam drugi raz i...gra jest ,dodatki tez ale owiele wolniej chodzi a do tego myszka mi miga..(nie wiem co to jest)ehh nie da sie grać.. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:57. |