TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Studia-Który wydział najlepszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15406)

Mateon 11.03.2005 18:01

Wybiera sie je...

Wybiera sie je z tego co czytałem na forum kiedy twój sim zmienia sie w młodego dorosłego.Prawda???

fanka_dory_liisy 11.03.2005 20:42

Cytat:

Napisał Mateon
Wybiera sie je z tego co czytałem na forum kiedy twój sim zmienia sie w młodego dorosłego.Prawda???

Hmm... Ja tam nie wiem, jeszcze nie mam tej gry, ale co, jeśli od razu robi się młodego dorosłego? Olewają temat?

Eveline 11.03.2005 21:27

Cytat:

Napisał Keisy
Ej, a ile wogóle jest kierunków? NBo i jak się je wybiera, czy przy tworzeniu simów, czy przy wybieraniu parceli akademickiej?

Jest jedenaście kierunków (matematyka, nauki polityczne, literatura, fizyka, historia, psychologia, aktorstwo, sztuka, filozofia, biologia i ekonomia) Wybiera się je telefonicznie lub przez komputer. Kierunek można wybrać kiedy się chce (najlepiej na początku gry). Najpóźniej trzeba okreslić kierunek na trzecim roku. Do tego czasu istnieje tez możliwość zmiany kierunku. Jesli sim jest w dobrym nastroju - sam wychodzi na wykłady, jesli nie - trzeba go tam wysłać (klikając na sima -> Uczelnia -> idź na wykład). Jesli nie ma takiej opcji może to być wina jakiegoś hacka, którego zainstalowaliście. U mnie hack umożliwiający współzycie nastolatków blokował odrabianie zadanej pracy. A jeśli młody dorosły może mieć dzieci, to opcji "postaraj się o dziecko" też nie mam (jeszcze nie wiem dlaczego).

rainne 11.03.2005 21:32

młody dorosły nie może mieć dzieci. tak samo jak nie może wychodzić za mąż/żenić się.

btw: wie ktoś, co powoduje w Na Studiach hack o nazwie "movein_all"? (umożliwiający wprowadzanie się nastolatków lub dzieci do domu...) bo bardzo mi się przydaje i nie mam serca go wyrzucać ;)

Mesmerize 11.03.2005 21:35

Cytat:

Napisał rainne
młody dorosły nie może mieć dzieci. tak samo jak nie może wychodzić za mąż/żenić się.

btw: wie ktoś, co powoduje w Na Studiach hack o nazwie "movein_all"? (umożliwiający wprowadzanie się nastolatków lub dzieci do domu...) bo bardzo mi się przydaje i nie mam serca go wyrzucać ;)

rainne.. a nie lepiej wprowadzic cala rodzine z nastolatkiem lub dzieckiem do domu jakiego chcesz (traz mozna wprowadzic nawet obcego sima do dowolnego domu :P) a pozniej niechcianych wyprowadzic? bez hackow. ;)

szczerze to nie wiem co powoduje.. na razie wiem, ze przedmiory niekompatybilne z dodatkiem baaaaaardzo zaklucaja gre. simy sie np nie poruszaja.

Eveline 11.03.2005 21:35

Cytat:

Napisał rainne

Cholera, to dziwne :O Bo trzy razy pokazała mi się opcja "postaraj się o dziecko" (po kliknięciu było bara - bara, ale nie zakończone ciążą) :O Pewnie jakiś błąd ...

rainne 11.03.2005 21:37

Cytat:

Napisał truskafk4
rainne.. a nie lepiej wprowadzic cala rodzine z nastolatkiem lub dzieckiem do domu jakiego chcesz (traz mozna wprowadzic nawet obcego sima do dowolnego domu :P) a pozniej niechcianych wyprowadzic? bez hackow. ;)

szczerze to nie wiem co powoduje.. na razie wiem, ze przedmiory niekompatybilne z dodatkiem baaaaaardzo zaklucaja gre. simy sie np nie poruszaja.

tak, to jest dobre rozwiązanie, ale w Dziwnowie, mieszkają "miastowe" ładne nastolatki, które mi się przydają wśród moich genetycznie idealnych rodzinek ;)
całe szczęście, ze nie mam ściagniętych żadnych przedmiotów :)

Eveline - bardzo mozliwe. na czacie z twórcami, zaznaczali oni wiele razy, ze zajść w ciążę nie mogą młodzi dorośli. a na pewno nie na uniwersytecie :)

Kamirurosu 12.03.2005 10:10

Ej ja nie moge znalesc tego, ktos moze mi napisac jaka jest srednia cena tego dodatku? prosze o konktetna odpowiedz bo wwiem ze koło 80 zł

berata 12.03.2005 11:01

Cytat:

Napisał Kamirurosu
Ej ja nie moge znalesc tego, ktos moze mi napisac jaka jest srednia cena tego dodatku? prosze o konktetna odpowiedz bo wwiem ze koło 80 zł

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15428
Ja kupiłam w empiku za 89,90

Still 12.03.2005 11:15

Ja uwielbiam aktorstwo!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:10.