TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak oceniasz TS2:NS (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15459)

Martek 11.03.2005 20:19

To ma być The Sims 2: Nowe Życie??

To ma być The Sims 2: Nowe Życie?? Czy jednak Nocne Życie?? Aaaa... no tak, coś z tyłu okładki od instrukcji jest zanotowane.
Ale tak w ogóle to dla mnie gra jest COOL!! No może z tymi dodatkami to się Maxis nie pochwalił ale reszta to poprostu bomba!! Fajnie jak się pracuje w akademiku na stołówce i tam można stać a się pieniądze cały czas doliczają!! COOL, BOMBA, ODLOT I W OGÓLE NAJ, NAJ, NAJLEPSZA!!

nossace 11.03.2005 20:21

Dostalam od mamy i od razu zainstalowalam. Bardzo mi sie spodobalo! Tylko nie moge pójsc na Egzamin i nA Wyklad. ;( Fryzury sa spoko tylko ciuchy dla mnie dretwe!

Eveline 11.03.2005 22:21

Maxis nigdy nie rozpieszczał nas obszernymi dodatkami, więc i tym razem nie liczyłam na wiele. I dobrze, przynajmniej się nie zawiodłam. Mało przedmiotów, mało ubrań, mało fryzur. Wszystkiego mało. Sam czas studiów wolałabym dłuższy. Brakuje mi też opcji posiadania dzieci przez studentów. W końcu to dość powszechne ;)
EDIT: Zapomniałam dodać, że zirytowały mnie te kolorowe tapety i podłogi. Są okrutnie beznadziejne. Wyglądają fatalnie.

Ayla 12.03.2005 08:17

Zgadzam się z Eveline :(
Ale ogólnie i dla mnie to jest super! Podoba mi się sam pomysł, żeby dodatek dotyczył głównie nastolatków. Przez te studia zrobiło się tak jakoś "życiowo" :D

Vavill 12.03.2005 11:44

moja ocena to 7/10 na początku moze wydaje się super ale potem widać duze niedociągnięcia... i ciągle mało mebli.... Troche się zawiodłam :\

~Perlié~ 12.03.2005 12:06

Super!!!!!!!!!!! Tylko właśnie mało mebli :( chyba, że se ściągniesz!! moja ocena 10/10

Moriquendë 12.03.2005 14:48

:)

Ja dałem 8/10. Jest mnóstwo nowych mebli, jednak akademik jest trochę źle zorganizowany (tylko ty sprzątasz i płacisz rachunki!), wciąż są pewne niedociągnięcia. Na 10/10 nie zasługuje, 9/10 też zbyt dużo... Poza tym wiem że po tygodniu albo po dwóch mi się znudzą...

Lapis_Lasuli 12.03.2005 15:45

Ja się w sumie nieco zawiodłam... Nie wiem jak będzie na studiach bo założyłam całkowicie nową rodzinkę i nie mam jeszcze nastolatków. Narzekam na ogólny brak nowych ciuchów & fryzur... Najbardziej to mnie chyba wkurzyli z tymi tapetami, które są prawie identyczne tylko trochę inaczej pobrudzone. Nie rozumię po co komu 6 czy 7 tych samych kafli łazienkowych, w tym 5 czy 6 totalnie uwalonych. Bez sensu. Za to fajnie, że dali do parceli publicznych pare drobiazgów (sklepik z kawą itp.) Nie wiem, po prostu nie wiem. Mogli porobić więcej nowych rzeczy, coś się nie postarali. Na parceli mieszkalnej doliczyłam się narazie 208. nowych rzeczy do mieszkania i budowania (razem). Może nie tak mało, ale jak widzę te same tapety w katalogu to aż mnie coś skręca...

Jamaica 12.03.2005 16:21

podoba mi sie...tylko jest strasznie malo nowych przedmiotow, domow i rodzin :\

Natka92 12.03.2005 16:23

ja kupilam wczoraj super polecam naprawde wypas gra

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:49.