TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Bractwo (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15734)

Cocco 17.03.2005 17:56

Cytat:

Napisał _Toxic_
Ja zdobyłem 4 przyjaciół z tajnego stowarzyszenia , byłem w zwykłym bractwie i nic nie pdzyjechali

tO NAPEWNO BYLI SIMOWIE Z TAJNEGO STOWARZYSZENIA?

Ka 17.03.2005 19:23

A czy bractwo i tajne stowarzyszenie to jest to samo..? Bo jeśli nie, to jak mam trafić na tych 'tajniackich' simów?

rainne 17.03.2005 19:26

Cytat:

Napisał melka
A czy bractwo i tajne stowarzyszenie to jest to samo..? Bo jeśli nie, to jak mam trafić na tych 'tajniackich' simów?

to nie jest to samo i gdybyś przeczytała wcześniejsze tematy/posty byś się dowiedziała, że do tanjego stowarzyszenia dostaje się po zaprzyjaźnieniu się z 3 jego członkami. tychże członków poznaje się po tych, ze chodzą w marynarkach ze znaczkiem lamy na klapie. po zaprzyjaźnieniu się koło 23-24 przyjeżdża czarna limuzyna, wychodzi z niej sim, zakuwa naszego sima w kajdanki i wiezie do siedziby tajnego stowarzyszenia, z którego się wraca w taki sposób jak z parceli publicznej.

Tatareczka 18.03.2005 05:57

Cytat:

Napisał _Toxic_
Ja zdobyłem 4 przyjaciół z tajnego stowarzyszenia , byłem w zwykłym bractwie i nic nie pdzyjechali

To nie wiem moze to jest tak ze musisz byc w akademiku a nie w bractwie?

Ka 18.03.2005 06:55

Cytat:

Napisał rainne
to nie jest to samo i gdybyś przeczytała wcześniejsze tematy/posty byś się dowiedziała, że do tanjego stowarzyszenia dostaje się po zaprzyjaźnieniu się z 3 jego członkami. tychże członków poznaje się po tych, ze chodzą w marynarkach ze znaczkiem lamy na klapie. po zaprzyjaźnieniu się koło 23-24 przyjeżdża czarna limuzyna, wychodzi z niej sim, zakuwa naszego sima w kajdanki i wiezie do siedziby tajnego stowarzyszenia, z którego się wraca w taki sposób jak z parceli publicznej.

Przeczytałam, ale nie zauważyłam, żeby było napisane, jak oni wyglądają. Dzięki, rainne ;)
A jakie są w ogóle korzyści z bycia w tajnym stowarzyszeniu?

HoUse_BabY 18.03.2005 07:02

A jak można stać się jedną z cheerliderek?Zaprzyjaźniłam się już z dwoma cheerliderkami i nic...warto wspomnieć że mam grę po angielsku ale jako tako rozumiem...przynamnjiej nie przyczaiłam żadynch opcji na ty cheerliderkach...może trzeba nalleżeć do jakiegoś bratcwa?Nie mam pojęcia...(nie wiem czy cheerliderki to bractwo więc wybaczcie że tutaj umieszczam to pytanie ale bardzo zależy mi na odpowiedzi a w "masz pytanie?zadaj je tu" raczej nie uzyskałam odpowiedzi bo co chwile każdy ma własnny rpbolemik ;):P sorri;))...

Toxic 18.03.2005 09:24

Cytat:

Napisał Emma Watson
tO NAPEWNO BYLI SIMOWIE Z TAJNEGO STOWARZYSZENIA?

Tak napewno byli z tajnego stowarzyszenia mieli te znaczki na ubraniu

Nesy 18.03.2005 09:26

A tedo bractwa nie ma w Akademii Klasycznej...??
Jeśli jest to gdzie... bo ja znaleść nie moge....

P.S.czy ktos z was nie zna kodu na kasowanie cenzurki?

Dorzata 18.03.2005 10:06

Oto kod na skasowanie cenzury: intprop censorgridsize 0
Minus polega na tym (jak to z kazdym kodem w The Sims), ze po kazdorazowym odpaleniu gry trzeba go wpisywac, by nie bylo cenzury.

Pozdrawiam :)

vana 18.03.2005 15:50

Te stowarzyszenia to świetny pomysł. Na początku nie zabardzo mi się podobało występowanie w Simach bractw- wydaje mi się, że to takie amerykańskie (gdzieś jeszcze na świecie to wystęuje w takiej skali jak w USA?).

Simy z bractwa czasem idą "zwiedzać kampus"-przy włączonej wolnej woli same wychodzą poza parcelę, znikają na trochę a potem wracają. Do tej pory z tego wypadu przynosili pizzę a dzisiaj jednen przytachał jakiś worek i okazało się, że miał w nim fotel a inny przyniósł telewizor (ten mały) chodziaż mają w domu ten do zawieszenia na ścianie :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:38.