![]() |
Cytat:
Zawszze możesz spróbować, ale z piratami tak to już jest, że czasem działają, a czasem nie :rolleyes: |
Mam problem...ja jak wgrywam simy to robie wszystko to co jest w tym poście napisane...ale gra mi i tak niechce działać...jak zaczynam grać to mi komp wywala gre...i pokazuje sie pulpit...co mam zrobić ??
|
heja!
( to znowu ja :)) dziekuje ci bardzo droga galazko ;) czyli niewiadomo czy wejdzi mi makin??!! :(:( :(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:( nie!!!!!!!!....m.....mmm..... :0 dobrze wiec co bede rozpaczac i tak juz niemam wlosow bo sobie je wyrwalem przed zainstaolwaniem vakacji a raczej po ;) no to jak zrobic ten obrazek?! |
Ja tam nigdy nie przestrzegam takich rygorystycznych zasad :)
|
Komputer gdy instaluje cokolwiek to upycha pliki gdzie popadnie i czasem dzili je na pare czesci dlatego warto robic czasem defragmentacje zeby on te pliki zlaczyl ;) Szybciej komputerek pochodzi :D I galazek to chlopak a nie dziewczyna ;) A obrazek czyli emblemat lub avatar jak kto woli ustawia sie w profilu :)
Ps. Świtne info i ja mam akurat tyle ramu ... chyba mi pojdzie ten makin ;) |
Umnie jest mały balagan na dysku ale już dziświeczorkiem troche go uporzadkuje..Mam nadzieje że będzie mi dziłąla w końcu czego nie robi się dla The sims Abrakadabra...
|
czesc to znow ja:
wiecie jestem bardzo jakby to...: ,, malo wchlaniajacy wiedze komputera... :) a do galazki to wiem ze jest chlopcem... a wiec jak sprawdzic ile ma sie ram na komp.? i jaki procesor ?? |
Sprawdź sobie na karcie gwarancyjnej od komputerka ;) :D
|
Dzięki za poradę.
|
Tak KM1 to bardzo śmieszne.I ty byłeś moderatorem?!Boki zrywać!!A co do tej porady to uważam ją za świetną ale mam jedno zapytanko.Czy rzeczy które ściągnąłem z oficjalnej stronki TheSims.com,to też je muszę usuwać??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:06. |