![]() |
Muchomory zdobywa się najprościej: dzieciak musi usiąśćna krześle w kształci grzyba i wtedy na działce pojawiają się muchomory. Trzeba je tylko zebrać. A jak zdobyć dla dorosłego składnik czosnek? A jak nauczyć Simów magicznych umiejętności np. STRASZENIE, LEWITACJA,WYKONYWANIE MAGICZNYCH SZTUCZEK, ELEKTRYCZNA DŁOŃ, TELEPORTACJA, WYGASZANIE OGNIA? HEJ, w instrukcji pisze, że w domu wyrastają magiczne objekty (magiczna fasola, ogromne kwiaty, sękate korzenie i magiczne kryształy) Jak je zdobyć? POMOCY!
|
Co do czosnku: musisz wymienić się z wampirzycą, ona chyba się wymieni tym czosnkiem za pszczeli wosk czy cuś =P.
A mnie przed chwilą oświeciło, że rodzice mogą dziecku kupić, np. muchomory, wkładaja je do tej komódki, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, potem dziaciak je stamtąd bierze i gotowe =D. |
Cytat:
|
Cytat:
|
moje dziecko uzylo zkalecia doroslosc w minute i nie da sie go juz odmienic? wiecie cos o tym? bo taki brzydki prosiak mi wyszedl....ze zwierzakiem tez....szkoda jesli nie mozna:(
|
Ja dopiero co kupiłam simsy A. i nie mogę się doczekać kiedy je otworze. Jak durzo jest tych czarów czy wszystkie to są te co są zamiesz czone w recenzji???
|
Cytat:
|
Tę komodę możesz ściągnąć z oficjalnej strony www.thesims.com jeśli jesteś zarejestrowana ;) ;)
|
Co trzeba zrobic żeby robic jakies zadania i mieć umiejstnosc strasznie, teleportacji, wygaszania ognia itp.?????
Pizzzzzzz niech ktos powie !!!!!!!!!!!!! |
Ja nie jestem zajerestrowana (niestety nie stać mnie na oryginalne części :( ) i nie mogę jej ściągnąć. Czy jeśli ktoś jest, to mógłby przysłać mi ją e-mailem: [email protected] ? Pissssss!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:42. |