TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   DzieciAKI (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1764)

Harry 09.11.2003 19:19

Muchomory zdobywa się najprościej: dzieciak musi usiąśćna krześle w kształci grzyba i wtedy na działce pojawiają się muchomory. Trzeba je tylko zebrać. A jak zdobyć dla dorosłego składnik czosnek? A jak nauczyć Simów magicznych umiejętności np. STRASZENIE, LEWITACJA,WYKONYWANIE MAGICZNYCH SZTUCZEK, ELEKTRYCZNA DŁOŃ, TELEPORTACJA, WYGASZANIE OGNIA? HEJ, w instrukcji pisze, że w domu wyrastają magiczne objekty (magiczna fasola, ogromne kwiaty, sękate korzenie i magiczne kryształy) Jak je zdobyć? POMOCY!

Etna 09.11.2003 19:27

Co do czosnku: musisz wymienić się z wampirzycą, ona chyba się wymieni tym czosnkiem za pszczeli wosk czy cuś =P.

A mnie przed chwilą oświeciło, że rodzice mogą dziecku kupić, np. muchomory, wkładaja je do tej komódki, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, potem dziaciak je stamtąd bierze i gotowe =D.

sephora 09.11.2003 19:42

Cytat:

Originally posted by Harry@Nov 9 2003, 07:19 PM
Muchomory zdobywa się najprościej: dzieciak musi usiąśćna krześle w kształci grzyba i wtedy na działce pojawiają się muchomory. Trzeba je tylko zebrać. A jak zdobyć dla dorosłego składnik czosnek? A jak nauczyć Simów magicznych umiejętności np. STRASZENIE, LEWITACJA,WYKONYWANIE MAGICZNYCH SZTUCZEK, ELEKTRYCZNA DŁOŃ, TELEPORTACJA, WYGASZANIE OGNIA? HEJ, w instrukcji pisze, że w domu wyrastają magiczne objekty (magiczna fasola, ogromne kwiaty, sękate korzenie i magiczne kryształy) Jak je zdobyć? POMOCY!
lewitacja itd... mozesz to robic w akadabrowie...a zeby to robic dobrze to musisz miec logike na fulla:) mi krysztal wyrosl sam..jak uzywalam duzo zaklec:) moj dzieciak siadal na tym krzesle i nic:(

galazek 09.11.2003 19:48

Cytat:

Originally posted by Etna@Nov 9 2003, 09:27 PM
A mnie przed chwilą oświeciło, że rodzice mogą dziecku kupić, np. muchomory, wkładaja je do tej komódki, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, potem dziaciak je stamtąd bierze i gotowe =D.
Właśnie miałem to napisać ;) Ja odkryłem chyba dopiero ze cztery czary - strasznie wolno u mnie trwa to zdobywanie składników. Czekalem np. 3 simowe dni aż fanatyczny wielbiciem zostawi mi te czarne róże, a jak mi nie były potrzebne, to cały czas zaśmiecały działkę :rolleyes: :rolleyes:

sephora 10.11.2003 11:03

moje dziecko uzylo zkalecia doroslosc w minute i nie da sie go juz odmienic? wiecie cos o tym? bo taki brzydki prosiak mi wyszedl....ze zwierzakiem tez....szkoda jesli nie mozna:(

Chiqa 10.11.2003 12:13

Ja dopiero co kupiłam simsy A. i nie mogę się doczekać kiedy je otworze. Jak durzo jest tych czarów czy wszystkie to są te co są zamiesz czone w recenzji???

Czarodziejka 10.11.2003 13:34

Cytat:

Originally posted by Etna@Nov 9 2003, 08:27 PM
Co do czosnku: musisz wymienić się z wampirzycą, ona chyba się wymieni tym czosnkiem za pszczeli wosk czy cuś =P.

Głupio zapytam ale... jakiej komódki? Podaj adres ( a dres? dres oryginalny... ;) )

galazek 10.11.2003 13:38

Tę komodę możesz ściągnąć z oficjalnej strony www.thesims.com jeśli jesteś zarejestrowana ;) ;)

Martunia 10.11.2003 19:27

Co trzeba zrobic żeby robic jakies zadania i mieć umiejstnosc strasznie, teleportacji, wygaszania ognia itp.?????
Pizzzzzzz niech ktos powie !!!!!!!!!!!!!

Joasia 10.11.2003 22:49

Ja nie jestem zajerestrowana (niestety nie stać mnie na oryginalne części :( ) i nie mogę jej ściągnąć. Czy jeśli ktoś jest, to mógłby przysłać mi ją e-mailem: [email protected] ? Pissssss!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:42.