![]() |
to jak w takim razie "dostac się" to Tajnego Stoważyszenia??
Możem tępa, ale nie kumam :D |
1. jedziesz na parcele publiczną np. do biblioteki , tam czekasz chwilę aż pojawią się ludzie
2. Wyszukujesz kogoś w garniturze z rysunkiem lamy , albo czegoś na piersi(czarny garnitur) podchodzisz zaczynasz rozmowę zaprzyjaźniasz się, 3. Jedfziesz na następną parcele i robisz dto samo. Musisz mieć kilku przyjaciół chyba powyżej 3 tych w garniturach a wtedy o 12 w nocy pryjeżdża limuzyna i zakuwają cię w kajdany i zabierają do siedziby tajnego stowarzyszenia |
To więc jak wchodze3 do rożnych centr to widze cały czas tą samą osóbkę ze stowarzyszenia! Potrzebmne mi są 3 a cały czas widuję tylko tą jedną :(
Czy jest jakiś sposób na to? |
Cytat:
|
a ja chodze, zapraszam i nic. ciagle te same osoby sie przewijaja :/ moze mam jakas "lewa" gre czy cos. oryginal oryginalem, ale lipa :(
|
Dobra mam już 2 przyjaciół jeszcze jeden i zapraszam was do obejrzenia zdjęć , ale czy można odejść z tego stowarzyszenia?? Bo mieszka ze mną tajniak i nagle nie ma mundurka... I tak przez kilka dni...
|
U mnie połowa osób z akademika była tajniakami :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiem, jak wam zaradzić ... Może włazić w każdy bar i kino po kilka razy??(błąd nie ma kina....)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:07. |