TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Siedziby Tajnych Stowarzyszeń... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=17672)

koma 01.05.2005 11:53

to jak w takim razie "dostac się" to Tajnego Stoważyszenia??
Możem tępa, ale nie kumam :D

*apple* 01.05.2005 12:54

1. jedziesz na parcele publiczną np. do biblioteki , tam czekasz chwilę aż pojawią się ludzie

2. Wyszukujesz kogoś w garniturze z rysunkiem lamy , albo czegoś na piersi(czarny garnitur) podchodzisz zaczynasz rozmowę zaprzyjaźniasz się,

3. Jedfziesz na następną parcele i robisz dto samo.
Musisz mieć kilku przyjaciół chyba powyżej 3 tych w garniturach a wtedy o 12 w nocy pryjeżdża limuzyna i zakuwają cię w kajdany i zabierają do siedziby tajnego stowarzyszenia

Binek 01.05.2005 19:18

To więc jak wchodze3 do rożnych centr to widze cały czas tą samą osóbkę ze stowarzyszenia! Potrzebmne mi są 3 a cały czas widuję tylko tą jedną :(
Czy jest jakiś sposób na to?

lay 01.05.2005 20:42

Cytat:

Napisał Binek
To więc jak wchodze3 do rożnych centr to widze cały czas tą samą osóbkę ze stowarzyszenia! Potrzebmne mi są 3 a cały czas widuję tylko tą jedną :(
Czy jest jakiś sposób na to?

Chyba nie ma... Ale nie możesz się pobawić?? Możesz zapraszać różne osoby, zaprzyjaźniac się z nimi wszystkimi za pomocą boolProp, możesz zapraszając je sprawdzić, jak są ubrani, możesz czekać w domku, aż ktos przejdzie... Możesz jechać do innych centrów...

mruffcia 03.05.2005 12:50

a ja chodze, zapraszam i nic. ciagle te same osoby sie przewijaja :/ moze mam jakas "lewa" gre czy cos. oryginal oryginalem, ale lipa :(

*apple* 03.05.2005 13:06

Dobra mam już 2 przyjaciół jeszcze jeden i zapraszam was do obejrzenia zdjęć , ale czy można odejść z tego stowarzyszenia?? Bo mieszka ze mną tajniak i nagle nie ma mundurka... I tak przez kilka dni...

Desiree 03.05.2005 15:04

U mnie połowa osób z akademika była tajniakami :P

lay 04.05.2005 15:41

Cytat:

Napisał *apple*
Dobra mam już 2 przyjaciół jeszcze jeden i zapraszam was do obejrzenia zdjęć , ale czy można odejść z tego stowarzyszenia?? Bo mieszka ze mną tajniak i nagle nie ma mundurka... I tak przez kilka dni...

Nie można odejść. Nie każdy "tajniak" nosi mundurek... Całe moje bractwo należy do tajnego stowarzyszenia... i nie noszą mundurków. Mieszkała z moją simką w akademiku członkini tego stowarzyszenia... i w ogóle nie chodziła w ich stroju... Jedynie w mieście...

Desiree 04.05.2005 16:11

Cytat:

w ogóle nie chodziła w ich stroju... Jedynie w mieście...
To jest dość śmieszne. Człowiek się męczy i szuka po miasteczku uniwersyteckim tajniaków, a oni tuż za rogiem :)

*apple* 04.05.2005 18:49

nie wiem, jak wam zaradzić ... Może włazić w każdy bar i kino po kilka razy??(błąd nie ma kina....)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:07.