![]() |
i jakbym mogła to poprosze link do pliku na bara bara nastolatek i tej maszyny co można ci±że przerwać ...
|
trzeba było sobie wynaj±ć domek jak byłas na univerku i wprowadzić sie tam z nim.. bylo by po klopocie:)
|
Normalnie bierzecie ¶lub. On nie musi niczego kończyć, bo jak weĽmiecie ¶lub, to skończy studia automatycznie. Nie ma opcji ¶lubu? Widocznie za mało sie starasz ;) Taka opcja jest normalnie w grze i nie trzeba hacków.
|
odp
Wpisz kod "boolProp testingCheatsEnabled true" zapro¶ tego Maksa, kliknij z shiftem na jakiego¶ sima z rodziny i wybierz "Add Maks to Family" czy co¶ takiego. A jak już go dodasz i nadal będzie młodym dorosłym to wtedy wybierz na simie (trzymaj±c shift) "spawn..." i "Tombstone of L and D". Na nagrobku który się pojawi wybierz "age translation" :)
|
BEZ ŻADNYCH KODÓW!!! Dzwonisz do niego i zapraszasz. Jak przyjdzie to kliknij na niego pózniej zaproponuj a póznej wprowadz sie. Jak sie wprowadzi to stanie sie dorosły i mozesz brac slub!
|
!Mi¶ka! a dlaczego bez kodów? Ja na przykład używam ich bez przerwy :P A ja też tak± parę mam i się zastanawiam, czy ich nie rozdzielić, ale skoro nie trzeba, to ich zostawię... :D
|
Ludzie!!!!
czy wy naprawdę nie możecie takich prostych żeczy zrobić?
Poprostu zapro¶ go kliknij na nim waproponuj a poter wprowadz sie . On sie stanie doroslym wtedy sie z nim orzen prze zaproponuj malzenstwo lub stan pod tym lukiem i wez slub . Ehh |
Cytat:
|
Zapros go do domku przez telefon, buzi - buzi zeby wzmocnic kontakty i MUSI pokazać sie opcja 'Zaproponuj --> Wprowadz się' lub wejdz w 'Wiecej' i tam będzie, MUSI być.
|
Cytat:
Może zrób tak: wpisz kod "Boolprop testingCheatsEnabled true" (bez cudzysłowia) , kliknij (z shiftem) na simkę , wybierz spawn/tombstone od L and D kliknij na nagrobek (bez shifta) i wybierz : Add Neighbor To Family... / maks (Imię "maks" może być gdzie¶ na końcu). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:31. |