TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Problem ze ¶lubem ! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18461)

aanulkaa 17.05.2005 18:23

i jakbym mogła to poprosze link do pliku na bara bara nastolatek i tej maszyny co można ci±że przerwać ...

Mare¶ka 17.05.2005 18:49

trzeba było sobie wynaj±ć domek jak byłas na univerku i wprowadzić sie tam z nim.. bylo by po klopocie:)

Guralka 17.05.2005 19:44

Normalnie bierzecie ¶lub. On nie musi niczego kończyć, bo jak weĽmiecie ¶lub, to skończy studia automatycznie. Nie ma opcji ¶lubu? Widocznie za mało sie starasz ;) Taka opcja jest normalnie w grze i nie trzeba hacków.

Jillian 17.05.2005 20:17

odp

Wpisz kod "boolProp testingCheatsEnabled true" zapro¶ tego Maksa, kliknij z shiftem na jakiego¶ sima z rodziny i wybierz "Add Maks to Family" czy co¶ takiego. A jak już go dodasz i nadal będzie młodym dorosłym to wtedy wybierz na simie (trzymaj±c shift) "spawn..." i "Tombstone of L and D". Na nagrobku który się pojawi wybierz "age translation" :)

!Mi¶ka! 17.05.2005 20:20

BEZ ŻADNYCH KODÓW!!! Dzwonisz do niego i zapraszasz. Jak przyjdzie to kliknij na niego pózniej zaproponuj a póznej wprowadz sie. Jak sie wprowadzi to stanie sie dorosły i mozesz brac slub!

Ametyzd 19.05.2005 15:17

!Mi¶ka! a dlaczego bez kodów? Ja na przykład używam ich bez przerwy :P A ja też tak± parę mam i się zastanawiam, czy ich nie rozdzielić, ale skoro nie trzeba, to ich zostawię... :D

Macio 21.05.2005 08:51

Ludzie!!!!

czy wy naprawdę nie możecie takich prostych żeczy zrobić?
Poprostu zapro¶ go kliknij na nim waproponuj a poter wprowadz sie . On sie stanie doroslym wtedy sie z nim orzen prze zaproponuj malzenstwo lub stan pod tym lukiem i wez slub . Ehh

aisha_j 21.05.2005 21:02

Cytat:

Napisał aanulkaa
Na studiach poznałam sie z takim Maksem i zaręczyłam sie z nim. Kiedy moja już ukończyła studia i przeniosła się do zwykłego miasteczka (Werony) to nie moge wzi±¶ć z nim ¶lubu. Jak mam wzi±¶ć z nim ¶lub??????????????????????????????? prosze o pomoc ! ;(

Ja również zaręczyłam się raz z facetem w ubraniu lamy i nie miałam opcji"weĽ ¶lub" ani "wprowadĽ się" ani nie dało się wzi±ć ¶lubu pod łukiem ¶lubnym na weselu. Zaręczałam się i brał±m ¶luby z innymi kierowanymi przez komputer studentami (po "wprowadĽ się", bo musieli dorosn±ć) i wszystko było ok. Jedynie z tymi lamami s± kłopoty (z krowami może również, ale nie wiem, bo nie próbowałam). Lepiej z lamami się nie zaręczać. Ale dziecko dało się z nim zrobić(wła¶nie na weselu, które zrobiłam z okazji nieudanego i niedoszłego ¶lubu).

Madia 21.05.2005 23:06

Zapros go do domku przez telefon, buzi - buzi zeby wzmocnic kontakty i MUSI pokazać sie opcja 'Zaproponuj --> Wprowadz się' lub wejdz w 'Wiecej' i tam będzie, MUSI być.

Cocco 22.05.2005 18:22

Cytat:

Napisał aanulkaa
ale on jest w takim dresie z lam± i ja go poznałam bo dzowniła z opcji : zadzwoń>uczelnia>katalog uczelni> maks ... A ci kierowani przez kompa nie dorastaj±;(

Wiesz... Moja simka też się zaręczyła z kierowanym przez kompa gostkiem, ale on dorósł.
Może zrób tak:
wpisz kod
"Boolprop testingCheatsEnabled true" (bez cudzysłowia) ,
kliknij (z shiftem) na simkę , wybierz spawn/tombstone od L and D kliknij na nagrobek (bez shifta) i wybierz :
Add Neighbor To Family... / maks
(Imię "maks" może być gdzie¶ na końcu).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:31.