TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   jak zdobyć? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1859)

Natasza 19.11.2003 17:51

mówicie że po tej fasoli mozna się wspinać. i co się dzieje wspinam się i co dochodze gdzieś???????????????? :blink:

galazek 19.11.2003 17:54

Catia już opisywała to, co można tam zobaczyć w jakimś poprzednim temacie :rolleyes: :rolleyes: ;) ;)

Simmaniaczka 22.11.2003 18:28

mi aptekarz już dwa razy dał w końcu to konfetti. ale najfajniej jest jeśli powie ci że masz go wyzwać na magiczny pojedynek. :) nawet jeśli przegrasz to ci da ten składnik. ale mnie zwykle daje lodowe szkło lub rzęsy czarodzieja. a czy ktoś kiedyś rozwiązywał cmentarną zagadkę? :blink: :unsure:

galazek 22.11.2003 18:34

Boże, ten cmentarz jest beznadziejny - zupełnie przypadkowo udało mi się wykonać to zadanie - jest w ogole na to jakaś metoda?

Czarodziejka 24.11.2003 14:09

metody na to nie ma żadnej ale tu nie chodzi o to żeby ciągle robić wybierz kamień... chodzi o to, żeby wszystkie nagrobki były pokazane... żeby żaden nie był pod ziemią... ale to trudno jest tłumaczyć pisemnie... bo to trudne do zrozumienia... ale spróbuję...
legenda :
@ - nagrobek widoczny (pokazany)
# - nagrobek niewidoczny (niepokazany, pod ziemią)

jeśli ułożenie nagrobków jest np. takie :

@ # @
# # #
@ # @

to wystarczy zrobić "Wybierz kamień" na nagrobek, który jest pogrubiony (ten na środku). i wtedy zostanie on pokazany...
PAMIĘTAJCIE! przemieszcza się ten nagrobek na którym zrobiliście "wybierz kamień" oraz te dookoła niego... w przypadku wyżej pokazanym poruszają się te zaznaczone krzyżykiem (#)

Koniec! Ale nie zdziwię się jeśli część z was niezrozumie... bo to po prostu jest trudno wytłumaczyć... gdybym była starsza może bym to łatwiej wytłumaczyła, ale ja mam dopiero niecałe 13 lat :)

galazek 24.11.2003 14:37

:huh: :huh: Pewnie coś w tym jest ;) ;)

andonezja 24.11.2003 14:39

agadka jest beznadziejnie latwa i w ogole klikasz tylko nie ma nawet zadnej w tym logiki czysty przypadek :/

GosieQ 24.11.2003 14:39

Ja mam tą gre od niedawna a za każdym zadaniem dostaje"prawie" .... klauna

mada.mistrz 25.11.2003 18:40

co oznacza to prawie? sprzedawca nie chce ci go dać? dziwne ;)
mnie tam i tak najbardziej denerwuje to zadanie z grzybkami kiedy da mi je wróżka Mara. kiedy mamy już po róno grzybków i moja simka idzie do ostatniego, już jestem bliski i..... ta głupia Mara nagle pojawia mi się przed nosem i zmienia grzybek na czerwony. :angry:
to nie fer bo ona umie się teleportować a ja nie!!! <_<

mada.mistrz 25.11.2003 18:45

a w ogóle to jak zdobyć te ptremie, żeby wyrósł mi ten kryształ albo fasola w ogródku? i jak zdobyć zaczarowabą fasolę? ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49.