![]() |
Ja tam nie przepadam za byciem gwiazdą :\ Bo jak dostaje misje że mam kogoś tam pocieszyć to mi nie chce gadać i mi jeszcze gorzej wychodzi.
|
Mi tam obojetnie tylko jest wygodnie być gwiazda bo masz dostep do wszystkich możliwości.
|
jeśli nie chce Ci się zdobywać kolejnych gwiazdek to możesz sobie ściągnąć takie fioletowe lustro dzięki któremu można mieć wszystko na maksa.
|
No wiem mam takie lustro tylko to odbiera zabawe a tak masz przynajmniej coś to roboty.
|
Cytat:
PODOBNO po 300 dniach mieszkania w Abrakadabrowie dostaje się jakiś skaładnik. Można także kombinować z magiczną fasolą. Jak urośnie to można na nią wejść i ma się magiczne fasolki (składnik, chyba 3 sztuki)... |
Ja tam mam wszystkie zaklęcia odkryte ;P ,ale mogę wnioskować na podstawie książki kucharskiej ,że można stworzyć jeszcze kilka
|
Fioletowe lustro .............
Mam pytanko tylko troche nie na temat. Z kąd moge ściagnąć te fioletowe lustro :D
|
Cytat:
"The Perfect Sim" Magic Mirror (v2.0) :grin: A i jeszcze zapoznaj się z REGULAMINEM |
Też miałam wszystkie zaklęcia zrobione, i musiałam sama odkryć te cztery. Odkryłam jedno i chyba było na porost włosów ale nie pamiętam. MDawno nie grałam bo w czerwcu ostatni raz później je usunełam i kupiłam TH2. :D ;)
|
Dzięx.....
Dzięx Elun............
Znam regulamin i sorka że zboczyłem z tematu :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:50. |