![]() |
Ja najbardziej lubię aspirację : Nauka, rodzina, romansowanie. Wkurza mnie : mieć 15 dzieci, adoptować 6 dzieci.
|
nienawidzę romansowania. Ja raczej tworzę stabilne rodziny w których nie ma nawet mowy o zdradzie.
Weźmie taka i ma w pragnieniach ryćkać się z 10 różnymi simami... Ale jak zobaczyłam, że moja simka z aspiracją rodziny i jej mąż zapragnęli mieć 10 dzieci...(mają jednego nastoletniego syna i dwa niemowlaki - urodziły mi się bliźnięta a chciałam tylko jedno :wacko: ) |
:d
Ja nieznoszę, albo wręcz nienawidzę aspiracji romansowanie, za to moją ulubioną jest rodzina i nauka :D
|
Najglupsza aspiracja : zrobic kanpke
Najglupszy cel w zyciu : miec kariere obiboka |
a ja jestem bardzo realsityczna :P popularnosc to ja najczesciej wybieram :D rodzine tesh ... a aspiracja romansowania jest ok ale bez przesady.. milosc z 3ma simami ? uuuh... to sie narobic trzeba :P. a zreszta ja nie mam sumienia zdradzac :P..(phi) co do tych ostatnich to po co to komu... wazne zeby sie dobrze bawic ...a nie jakies tam.. obowiazki :) :P...
nienawidze celu życiowego - "żeby twoje dziecko stalo sie prymusem" itp. i aspiracji kanapkami... (wrrrrr) :P :P :P :) pozdroofka :) |
Moi simowie nie uzywają ani eliksiru życia ani kroworośliny. Niemożliwe do spełnienia jest "mieć 10 dzieci", "bara-bara z 20 simami" i temu podobne. Wkurza mnie jak przy celu życia "3 dzieci konczy studia" któremus dziecku (mimo ze uczyl sie dobrze) wyskakuje komunikat: "już czas aby Adam wrócił do prawdziwego życia" mimo ze nie dostal jeszcze dyplomu. Trudno za kazdym razem miec blizniaki zeby temu podolac :(
Lubie cel "rozwinac w pelni wszystkie umiejetnosci" "osiagnac szczyt kariery" (jakiejkolwiek) To takie proste do spelnienia :) A platynowa aspiracja do konca zycia jest super, nie mowiac juz o tych dodatkowych punktach aspiracji :) |
Cytat:
to jest cel życia polega na dotarciu sima do szczytu kariery ... (nie pamiętam jakiej) ps. tzw. cel życia pojawia się w grze (dodatku) na studiach gdy spełnimy ten cel nasz sim będzie miał złotą anspiracje do końca rzycia! (celów życia jest kilkanaście a nawet kilkadziesiąt) |
Pasemka
Hejka mam problem jak sie robi pasemka szukalam juz chyba wszedzie i nadal nie wiem prosze pomozcie :(
|
nie w tym temacie, poszukaj odpowiedniego... :P
A co do aspiracji to ja najbardziej lubię rodzinę :D Chociaż ostatnio zrobiłam sima z aspiracją nauki i bogactwa, i powiem ze też fajne :) |
Coś wam powiem chciałabym, żeby można tworzyć własne aspiracje, a wy też tak sądzicie? :P :P :P :D :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:15. |