TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Najgłupsze aspiracje i cele życia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=19509)

..::Nefretka::.. 21.06.2005 16:57

Ja najbardziej lubię aspirację : Nauka, rodzina, romansowanie. Wkurza mnie : mieć 15 dzieci, adoptować 6 dzieci.

Black Raven 23.06.2005 08:10

nienawidzę romansowania. Ja raczej tworzę stabilne rodziny w których nie ma nawet mowy o zdradzie.
Weźmie taka i ma w pragnieniach ryćkać się z 10 różnymi simami...
Ale jak zobaczyłam, że moja simka z aspiracją rodziny i jej mąż zapragnęli mieć 10 dzieci...(mają jednego nastoletniego syna i dwa niemowlaki - urodziły mi się bliźnięta a chciałam tylko jedno :wacko: )

krowunia 24.06.2005 06:13

:d

Ja nieznoszę, albo wręcz nienawidzę aspiracji romansowanie, za to moją ulubioną jest rodzina i nauka :D

moniak1993 24.06.2005 06:50

Najglupsza aspiracja : zrobic kanpke
Najglupszy cel w zyciu : miec kariere obiboka

dzioooushka 24.06.2005 12:44

a ja jestem bardzo realsityczna :P popularnosc to ja najczesciej wybieram :D rodzine tesh ... a aspiracja romansowania jest ok ale bez przesady.. milosc z 3ma simami ? uuuh... to sie narobic trzeba :P. a zreszta ja nie mam sumienia zdradzac :P..(phi) co do tych ostatnich to po co to komu... wazne zeby sie dobrze bawic ...a nie jakies tam.. obowiazki :) :P...

nienawidze celu życiowego - "żeby twoje dziecko stalo sie prymusem" itp.
i aspiracji kanapkami... (wrrrrr) :P :P :P :)

pozdroofka :)

Lea 24.06.2005 13:21

Moi simowie nie uzywają ani eliksiru życia ani kroworośliny. Niemożliwe do spełnienia jest "mieć 10 dzieci", "bara-bara z 20 simami" i temu podobne. Wkurza mnie jak przy celu życia "3 dzieci konczy studia" któremus dziecku (mimo ze uczyl sie dobrze) wyskakuje komunikat: "już czas aby Adam wrócił do prawdziwego życia" mimo ze nie dostal jeszcze dyplomu. Trudno za kazdym razem miec blizniaki zeby temu podolac :(
Lubie cel "rozwinac w pelni wszystkie umiejetnosci" "osiagnac szczyt kariery" (jakiejkolwiek) To takie proste do spelnienia :) A platynowa aspiracja do konca zycia jest super, nie mowiac juz o tych dodatkowych punktach aspiracji :)

simonek 24.06.2005 13:43

Cytat:

Napisał :..:Chanelle:..:
Co to za aspiracja super bohater to ja czy coś takiego?I gfdzie to jest?Jak można to zrobić?Ile się za to dostaje punktów?????

to nie jest anspiracja!
to jest cel życia
polega na dotarciu sima do szczytu kariery ... (nie pamiętam jakiej)

ps. tzw. cel życia pojawia się w grze (dodatku) na studiach
gdy spełnimy ten cel nasz sim będzie miał złotą anspiracje do końca rzycia!
(celów życia jest kilkanaście a nawet kilkadziesiąt)

Iglok 14.09.2005 12:14

Pasemka

Hejka mam problem jak sie robi pasemka szukalam juz chyba wszedzie i nadal nie wiem prosze pomozcie :(

Shawnee 14.09.2005 13:49

nie w tym temacie, poszukaj odpowiedniego... :P

A co do aspiracji to ja najbardziej lubię rodzinę :D Chociaż ostatnio zrobiłam sima z aspiracją nauki i bogactwa, i powiem ze też fajne :)

trymanka 15.09.2005 15:36

Coś wam powiem chciałabym, żeby można tworzyć własne aspiracje, a wy też tak sądzicie? :P :P :P :D :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:15.