![]() |
1.dziwna,niezbyt pasujące włosy,nos-myślę ,że powinien być trochę mniejszy,aha i mogłaby być trochę jaśniejsza
2.simka coś w niej jest,ale te oczy okropny kolor (nie żeby jakiś brzydki ale absolutnie nie pasujący),niepotzrebne te "kreski"pod oczami czekam na bluzkę :innocent: |
Nie podobają mi się - zbyt obfity ten makijaż. Ta druda dodana simka "coś w sobie ma", ale cały jej urok zakryty jest tapetą.. trochę wiary w ludzką/simową urodę ;)
|
ocenka:D
ta simka 3 mi się podoba,z drgiej podobają mi się włosy,a pierwsza jest ...do bani;P na 10 oceniam all na 5:)buźka:*
|
;)
A mi się podoba pierwsza, druga już trochę mniej > ma dziwne rysy twarzy :P Co do trzeciej to oczy mogły być mniej wyłupiaste :P Wtedy byłoby ok. Ogólnie oceniam na 7/10 i czekam na bluzkę ;)
|
Twoje simki sa bardzo realistyczne, takie osoby moglyby istniec naprawde. to duzy plus :)
simka Twojej kolezanki, juz nie. jest za to ladniejsza i bardziej sztuczna. |
Cytat:
|
Hehe...każdy ma inny pogląd na simów...dla innych tamten jest brzydki tamten ładniejszy...I tu widzę właśnie taki pogląd....Pierwsza simka jest niezła...tylko ma jakiś taki kulfoniasty, duży nos...druga wydaje mi się gruba, a trzcia ma chudy nosek...Ale każdej coś pasuje...i dlatego nie będę cię objeżdżała, tylko dam ci 10/10... :D
|
Całkiem fajna :)
|
xP
1. No spoko spoko:D Podoba mi się mimo twierdzen o jej pustosci:D przeciez nie wyglad czyni czlowieka;P
2.Eee nie podoba mi się :/ 3. No nawet;) Taka średnia;P |
Wszystkie mi się nie podobają ;P 1/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:52. |