![]() |
Nyah najlepiej jak posiądziesz umiejętnośc teleportacji tj różowy kryształ czy tam fioletowy... :) wtedy klikasz obok grzybka i pojowaiją się opcje
PODEJDŹ TU i TELEPORTUJ SIĘ TU , wybierasz teleportuj i karzesz simowi dotknąć grzybka.Tej samej metody używa MAra. :D |
Przepraszam.... Nyah :))))
|
Samantha - jeśli nie wiedziałaś to na forum istnieje opcja "Edytuj" ;) W twoim przypaku bardzo by się przydała, bo nie musiała byś pisać 3-ech postów pod sobą :)
|
a mi trudno jestzrobic pewna rzec ja ciagle czruje i nic ani olaka malej zielinej fasolki!
|
Sorrki kaczusia. I dzięki za przypomnienie ^_^
oleczka.Czaruj więc więcej aż coś się zasieję.Jakiś "samorodek . ;) :lol: |
Samantha, nie chcę być nie miła ale, Nyah pisze się przez "h" (Przez samo h)
|
MÓJ BŁĄD
Wiem.Za pierwszym razem nie zauważyłam.... Przepraszam. ^_^ Mam nadzieję,że Mi wybaczysz :D Zawsze jest nadzieja... -_- |
Przecwiczyłam wszystkie zaklęcia dla dorosłych, ale nigdy nie mogłam sięteleportować a gdy chciałam sie w ducha.lub coś podobnego to w całym domu zarojło się od węży chociaż miałam na maxa wszystkie wskaźniki.
Kiedy zmieniłam gościa w zabę po 10 simowych minutach zmienił się spowrotem z człowieka . może z mojimi simami jest coś nie tak. |
Och Samantha WYBACZAM CI nie ma co rozpaczać z takiego powodu!
Przeżyjesz (chyba)! :D A co do Chiqa z twymi simami jest OK. Uropuchowanie sprawia że po kilku minutach człowiek wraca do swojej postaci! |
samantha DZIEKI !!!!! POMAGASZ MI I POMAGASZ dzieki nawet zacela mi rosnac fasolka jeszcze raz dzieki
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:15. |