![]() |
Cytat:
|
Tak trudno poszukać tych tematów???
|
a co wam ludzie przeszkadzają te teaty skoro jesteście takimi expertami to przecież łatwo wam będzie znaleźć co innego :>:>:>:>:>:>:>
|
Jednak takie niepotrzebne tamaty (jak ten) tylko zaśmiecają forum i wypychają inne i ważniejsze tamaty które lądują w dalszych zakładkach <_< Dla początkujących trudno jest szukać czegoś konkretnego jeśli wszędzie pisze "Smoki", "Smoki-kupno", "Gdzie smoki" itp. <_< O smokach powinny być ok. 2-3 tematy w których będzie zawarte wszystko co trzeba. Wtedy początkujący lub inny użytkownik szybciej znajdzie to czego potrzebuje. To moje zdanie :P
|
najbardziej irytuja mnie wlasnie pytania o smoki i skladniki do zaklec. Jest ich pelno. Nie wiem, czy to wynika z lenistwa czy niedoswiadczenia uzytkownikow, no bo komu by sie chcialo przegladac 10 stron z tematami, napisze sie ten jeden i bedzie latwiej. Ale tak na prawde, to kiedy jush dorosniecie do glebszego zastanowienia sie nad tematem nowych tematow :) i bladzac po forum pomyslicie sobie "nie zaloze takiegon teamatu! gdzies o tym czytalam!" to zanim odnajdziesz ten temat minie duzo czasu... to takie bledne kolo... apeluje o przemyslenie tresci tematu, ktory zakladacie!
|
Masz rację, ale ten temat jest przecież popularny! nie ma sensu go zamykać...
|
Niech inni z niego korzystają!!!
Ps. Fajnie, że jest popularny :) |
Mi nie przeszkadza że jest ten temat! Jak się innym nie podoba to się nie przejmuj!
Ja będę z niego korzystać! |
Ja też :P bardzo lubię smoczki i lubie o nich pogadać
|
Ojeja, ten temat jest popularny, bo wy w nim ciągle piszecie informacje które były już zawarte w innych tematach o smokach... <_< Ale nich wam będzie... ;) Tylko niech nikt nie zakłada następnego tematu o smokach... :( Dobra pozdrawiam :) :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:17. |