TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Tomb Raider (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=21156)

Wardi 16.08.2005 10:01

Ja mam wszystkie części Tomb Raider (TOMB RAIDER ULTIMATE EDITION) oczywiście oryginały i mnie zachwyca tylko 4,5,6... 3 też nie jest zła, ale 1 i 2 to katastrofa... Czekam na siódemkę Legend... Widzieliście screeny? Ta Lara wygląda jak prawdziwa! Teraz gram w szóstkę :D

EDIT: Lester, przyznaj się... Po prostu NIE CHCE CI SIĘ tego przechodzic, bo za trudne... Właśnie im trudniej tym lepiej! Ta gra wciąga jak nie wiem! Przynajmniej się trochę pomęczysz :P

Sensiqúe 07.09.2005 19:30

No aż mnie kusi, żeby opierdzielić TR : >
Miałam do czynienia z pierwszą częścią, czy drugą, już nie pamiętam i powiem, że to kit i syf... Zapoznałam się dogłebniej (nawet bardzo) z trzecią częścią, którą uważam za pomyłkę pod względem grafiki. Nie, nie porównuję TR 3 do gier ztego roku, bo własnie z3 miałam do czynienia jakoś po jej ujawnieniu się. I wtedy stwierdziłam ostatecznie, że TR, to jak dla mnie syfek rynku gier. No ale, postanowiłam pokusić sie o choć niewielką rozgrywkę w szóstą część. Cena owego egzemplarza powaliła mnnie te parę miesięcy temu (ponad 120 zeta). No właściwie, liczyłam na dobrą grę, innowacje i wręcz fenomen (wniosek wysunięty po screenach i jakiś tam zapowiedziach). A co otrzymałam? No..syf. Owszem, grafika znacznie lepsza niż w 3, ale rozgrywka... Co tu dużo pisać, jak już wcześniej wspomniałam: syf. Zresztą, wystarczy przeczytać jeden z najlepszych ( a może i właściwie jedyny najlepszy) magazyn Cd-Action, w którym to pojechano po TR Angel of the darkness jak leci.

Wiem, że ma być 7 część. Mnie osobiście te sześć poprzednich napawa w stosunku do 7, dużym dystansem. Jeśli zagram w siódmą część, to przez przypadek, bo znajomi mieć będą, albo z totalnych nudów i.. może pewnego obowiązku, bo "jak wszyscy, to wszyscy".
Aczkolwiek spodziewam się, że dalsza kontunuacja serii Tomb Raider, to przegięcie. W końcu ile można biegać cycatą anorektyczką, po mniej lub bardziej doskonałych terenach i lokacjach? Ja myślę, że nawey jeśli siódma odsłona odniesie sukcesm to powinni na niej zakończyć.
Takie moje zdanie, myślta o nim co chceta : P

Toxic 07.09.2005 19:46

ja bardzo lubie Tomb ridery szczególnie IV i VI ( ostatnio grałem poraz drógi w 6 i udało mi sie ją skończyć :D) Też czekam na 7 bo sądząc po filmikach które oglądałem gra zapowaida sie bardzo bardzo fajnie , TR strasznie wciągają czasem są za trudne i nie wiem co zrobić ale są naszczęscie solucje na www.traider.pl :D

Nessa 01.10.2005 10:20

uuu taa =D Grałam kiedyś na Playstation i PC też... Na Playstation mam: 2, 3 i 4 =D Nie umiem przejść tej ostatniej ;]. A w domku z dziadkiem? lolo :P

Mr.Simson 19.10.2005 08:49

Ja sie musze pochwalić jak na razie przeszedłem wszystkie 6 części ale żadnych kodów nie znam.Teraz jak spojrzę w gazetę to płakać mi się chce!Tomb raider ocena 2/10! To okropne sterowanie sprawia tyle kłopotów nie znam nikogo oprócz siebie i mojej cioci który pochwalał by tomb raider ;(

Incognito 19.10.2005 19:38

Tomb Raider...:> Świetna gra. Nie moge sie doczekac siodmej czesci. Chociaz przyznam, ze 6 byla klapą, to mysle, ze 7-mka przebije wszystkie części. Bo zapowiada sie wspaniale :D

moniak1993 02.11.2005 10:00

Taaa... to swietna gra.... i nie mogę się doczekać.. az ktos uzyje wyszukiwarki i zobaczy ze takie tematy juz były :

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=297

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15509

---------------------------------------

Ps. wracajac do Tomb Raider... to jest swietna gra.... lubię Larę Croft ;)

MaRiShKa 10.11.2005 16:36

Ohhhhh....tr....uwielbiam larcię;) obecnie mam trójke i taod ale taod jest troszke za mroczny....3 raz przeszlam....dziwny klimacik ma ta gierka....5 tez mam zaliczoną....powierdzam, tak to najłtwiejsza czesc;)a szczegolnie fajna jest irladnia gdzie lazimy larcią w młodosci;)rosja jest taka....zimna....a rzym??hmm....tajemniczy;)ten wojowink pod koniec jest strasznie duzy i przerazajcy!!a co do tr 3 to osobiscie lubie pobiegac od czasu do czxasu po domciu Larci;)i strzelac pisotolecikami w jej zluzacego ktory ciagle sie za nia wlecze i puszcza bąki...ahhh...urok tombika;)

Profesor Parker 22.11.2005 12:40

Cytat:

Napisał MaRiShKa
taod ale taod jest troszke za mroczny

Jak dla mnie, to klimacik ma OK, tylko wykonanie im nie wyszło. U mnie od czasu do czasu Lara nie ma jednej nogi, jak stanie w złym miejscu o___O". Ale naszczęście komputerek krzepki, więc przynajmniej w miare płynnie chodzi xD. A jak dla mnie najlepszą częścią tej gry są levele z 'Hall of Seasons' ^^. Tak mi cóś TR 4 przypominał xD.

Cytat:

Napisał MaRiShKa
5 tez mam zaliczoną....powierdzam, tak to najłtwiejsza czesc;)a szczegolnie fajna jest irladnia gdzie lazimy larcią w młodosci;)rosja jest taka....zimna....a rzym??hmm....tajemniczy;)ten wojowink pod koniec jest strasznie duzy i przerazajcy!!

Irlandia jest fajna. Ale nie ze względu na Lare, tylko... ten wygląd tej wyspy ;D. Wisielec i biegające, zmutowane świnki rlz xD! A rzym całkiem fajny, ale tylko pierwszy level : P. A ten wojownik to łatwy był, mnie tam nie ruszył. Za ta na tych trzech smoczych gadzinach dużo się nadenerwowałam ;D. Bo ciągle trzeba było skakać... arrrgh...

Cytat:

Napisał MaRiShKa
co do tr 3 to osobiscie lubie pobiegac od czasu do czxasu po domciu Larci;)i strzelac pisotolecikami w jej zluzacego ktory ciagle sie za nia wlecze i puszcza bąki...ahhh...urok tombika;)

Nie wiem, czy to w 3 czy 2, ale ja nie preferuje zamykanie służącego w chłodni :evil:...

ALEXANDER 28.11.2005 11:52

Ja sługe lary w 3 zamykałem w lodówce :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:00.