![]() |
Moi to, najbardziej lubie tego na 1miejscu
1. Ponury (Ach ta bajka mnie zabija) 2. Mandy ;), nie serio to opiekunka (jest psychiczna, i dotalem jom od swatki) 2. billi ;) różowy kruliczek (bo z tyłu na gaciach ma brązowe :) ) |
Chyba najbardziej (jak większości)podoba
mi się MROCZNY KOSIARZ (Zwłaszcza jak załatwia się na moim klopie) Naj bardziej denerwującą postacią NPC jest opiekunka najpierw je stare jedzenie a potem poskudzi mi mój kibel!!! |
Cytat:
|
moje ulubione postacie NPC (No Player Control) (według mnie takie jest rozszerzenie skotu) to Terapeuta i Śmierć
|
A najmniej nie lubie, tych kibicuw na studiach, pszyłarzom mi do sypialni i budzom sima ;( ,
(zawsze ich z szklanki a potem balonem, i na pszeprosiny brzeczykiem a potem zamykam, i karmie (cos nieumiem ich zabic nawet jak nie karmie) |
Ja lubię Mrocznego Kosiarza, Terapeute i Towarzyskiego Króliczka!! :) :) :) :) :) :) :)
|
A ja uwielbiam yyyyyy................Opiekunke Agate ,bo jakdzieci rycząto ona dostaje zaburzenia nerwowego i doktorek pzrychodzi :O :O .A i jeszcze libie ADrian Ktoś bo jak wszystki listonoszów wyśl,esz na studia to on ci przyjdziei da gazete !! :P :P :O :O :P :O
|
Hmm, a ja lubię roznosicieli pizzy i chińszczyzny są tacy, mmm orginalni:P
|
Cytat:
|
Roznosiciele chińszczyzny pojawiają się w dodatku Na Studiach. Można zamówić chińszczyznę tak samo jak pizze.
Btw. Moja simka ją uwielbia ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:21. |