![]() |
Hej! Jestem facetem-_- Nie pamiętam skąd ściągnąłem ale powinien być ten adres być w temacie smoki albo w temacie magimony
|
Mój ulubiony kolor smoczka tio złoty...Jest taki lśniący :D i grzeczny... chociaż coś czasem potpali... :lol: Ale w końcu smok też musi się ,,rozerwać" :lol:
|
ja miałam tylko żółty, czerwony i fioletowy... ale najbardziej lubię fioletowego :) ... mój fioletowy wykluł się, jak mu zrobiłam : 1 raz obróć, chyba z 10 razy kołyska (albo więcej...), i potem cały czas muzy słuchał... :)
|
Ja jeszcze nie miałam nigdy zielonego:(:(:(:(:(:( jak nim trzeba się opiekować(jajem) żeby wyrósł zielony????????????
|
Natasza... nie przejmój się... Ja też jeszcze wogóle nie miałam zielonego... :D
|
Mój ulubiony kolor smoczka to zółty - Pyrite :D One są zawsze takie spokojniutkie i milusie. Nigdy mi niczego nie podpalił. Za to gdy miałam czerwonego - Płomyka to spalił mi najpierw simke a potem spłonął cały dom i on w końcu też... Nie można było zadzwonić po straż pożarną... I tak się skończył kariera naszego poczciwego smoczka - Płomyka.
P.S Myślę, że gdyby można była sterować smoczkiem na każdym przedmiocie miałby opcję - spal :D |
nio wlasnie. ale nie mozna. szkoda. to jest niedociagniecie (i to duze) tej gry...
|
Ja milam tylko jenego-fioletowego. Był okropny póldomu mi spalil wiec wypuscilam go na wolnosc
|
Jak ja miałam kiedyś czerwonego smoka to spalił wszyściuteńko! Najpierw meble potem drzewa potem ludzi i potem uciekł!
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:56. |