TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Pierwsze Wrażenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22209)

Kladź 15.09.2005 15:09

No dziś dostałam. Pierwe co zrobiłam to jak zrobić garaż. Ale coś nei wyeszedł ale w końcu się skapnełam o co chodzi ;) A w mieście jescze nie byłam. Dodatków - mebli nie mam. Uruchomię 2 raz to sparwdzę ;)

HAMER 15.09.2005 15:27

Wrrrr

Mnie denerwuje tylko to że raz będzie widać dodatki z netu a raz nie! bez sensu. :1smutny: :(

Lea 15.09.2005 15:59

Szczerze mowiac zawiodlam sie na NŻ Duzo slabsze od NS i juz czuje ze dosc szybko mi sie znudzi. Co dobre? Ano, widok innych domkow (nareszcie nei ma tej pustej zielonej przestrzeni), samochod (mozna pojechac na parcele publiczna i zawsze ma sie gdzie robic bara-bara), wampiryzm i to w zasadzie wszystko. Ze zlych rzeczy nie wszystkie dodatki dzialaja (normalka), zbyt szybko sie zakochuja i te randki sa takie schematyczne.

vivien 15.09.2005 16:01

Moim zdaniem NŻ jest lepsze od NS :P

Meraja 15.09.2005 19:04

Hehe ja już dzisiaj kupiłam :P Jestem oczarowana :D Są super

Delicate 15.09.2005 19:45

No więc ja mam tylko gazetkę z GIER. I najprawdopodobniej kolejny potomek Maxsia znajdzie się u mnie w domu dopiero na początku listopada... Fakt, faktem, ważne żeby w ogóle owy dodatek posiadać, ale... Ja oczekuję cudu i chcę grę w tym miesiącu !!! Pliss !!!!

Eveline 16.09.2005 01:14

Ja, jak zwykle, się zawiodłam. Jest co prawda parę nowości, ale nic nie zrobiło na mnie jakiegoś większego wrażenia. A nie, przepraszam, jestem bardzo zadowolona, że wreszcie zrobili coś takiego, jak te przepołowione ściany. Już dawno na to czekałam. Widać wreszcie kogoś oświeciło. Lepiej późno niż wcale.
No i jestem bardzo zawiedziona jeśli chodzi o wybór samochodów. Nie wspominając o ubraniach, meblach, fryzurach i innych. Bieda.

sim222 16.09.2005 06:05

moje pierwsze wrażenie? pozytywne jak najbardziej. meble mi się podobają (co prawda zdarzają się też kompletne kicze). dobrze, że wkońcu są półścianki i nowe ubrania dla dorosłych! samochody-no cóż zawiodłem się bo ich wybór jest za mały, tak samo myślałem, że będzie więcej rodzajów przedmieścia, a tu tylko jedno :/
ale dodatek jest wg. mnie bardzo fajny . najbardziej cieszy mnie możliwość bycia wampirem i to, że dali wkońcu jakieś porządne ubrania dla dorosłych(większość na nie narzeka, bo przecież tak ubustwiają dodatki z neta...)

MoNiSiA71 16.09.2005 06:27

:)

mi sie narbarziej podoba to, że na parcelcha publicznych można przytulać się z innymi simami przyjaznie (nawet z tymi co sie nie zna wczesniej odrazu by sie sims obrazil albo cos) a teraz sami podchodza i sie przytulaja :D ahh

Bubcia 16.09.2005 11:01

Wrażenia... Bardzo ciekawy dodatek i chyba nie można byłoby się spodziewać czego bardziej 'wyszukanego'. Świetny pomysł z samochodami ;) Mimo iż jest ich tylko 5(?) rodzajów, to i tak duży wybór- tu mowa o kolorach aut.
Całkiem dużo ubrań dla dorosłych i nastolatków, sporo nowych mebli i innych bajerów. No i miasto i wyprawy nocą... Po prostu świetnie! :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:37.