![]() |
WWW.THESIMS.PL · NOWY REGULAMIN FORUM - CZYTAJ!!!! Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz
Zalogowany jako bartek ( Wyloguj ) Mój profil · 0 nowych wiadomości · Pokaż nowe posty · Mój Asystent FORUM.THESIMS.PL -> The Sims -> The Sims: Abrakadabra -> Problem z KLONEM (gupie one są):( odpowiadasz na temat Problem z KLONEM (gupie one są):( przyciski tagów Tryb wspomagany Tryb normalny CZCIONKA Arial Times Courier Impact Geneva Optima ROZMIAR Mały Duży Większy KOLOR Niebieski Czerwony Folietowy Pomarańczowy Żółty Szary Zielony Zamknij wszystkie tagi Otwarte tagi: wpisz treść posta uśmieszki Pokaż wszystkie sprawdź długość posta · BB Code Pomoc Opcje wysyłania pokaż uśmieszki w tym poście użyj podpisu w tym poście powiadamiaj o odpowiedziach poprzez Email Ikona postu |
Cytat:
|
Thnx mam już czosnek, na szczęście nie jestem sama z problemem KLONÓW- hmmm z jednej strony dziwne a z drugiej gUpie- co nie????
|
Nie denerwuje was ten bartek??
Najpierw odpala jakąś głupawą ankiete. Potem kopjuje napisany przez kogoś post( naprzykład mój) :) No i do tego kopjuje jakieś głupoty z profilu urzytkownika. Mnie to już do szłu doprowadza! PS Z błędy ort. sory ale z polaka mi nie idzie.(poprawcie mnie) |
adamiesikowiczu! JA wogóle nie wiem o co temu bartkowi chodzi nawet nie kumam co on tam napisał.
A tak wogóle to kto wie jak wstawić rysunek obok albo pod textem na forum gdy ktoś np. chce pokazać jak odkrył nowy czar i chce pokazać zdjęcie? |
U mnie zaczął podlewać podłogę a potem się zapalił.
|
a jaki jest przepis na zrobienie tego klona
|
Poszukaj to będziesz miał większą satysfakcję :lol:
|
Receptura: wosk, piasek czasu i pióro (o ile dobrza pamiętam <_< ).
Co do klona to moje klony cały czas podlewają śmietnik :huh: |
Cytat:
Co do tematu: mi tez się klon spalił i dałam se z nim spokój :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:36. |