![]() |
Cytat:
Tam się buduje park rozrywki (wesołe miasteczko). Musisz zadbać o to, aby goście mieli pod dostatkiem rozrywki i o to, aby pijacy nie zaśmiecali parku. :D :D :D' :D |
Ja mam!!! Jest fajna, tylko czy da się coś zrobić żeby działała też w XP, bo mi nie chce chodzić. :blink: :wacko:
|
hehehe, jedna z moich ulubionch gierek :P lubię w nią grac, ale niestety, po kilku dniach gra się nudzi... Ale jak dostałam dodatek do tej gry to odrazu jakos fajniej było grać :P Obecnie ta gra leży "gdzieś tam gdzieś" ale myślę, że niedługo odświeże wspomnienia związane z tą grą ;)
|
Ja grałam w nią chwilę, ale jakoś mi się znudziła i od dłuższego czasu zajmuje miejsce gdzieś tam w półce...
|
Cytat:
|
Ja mam tą grę. Niestety nie mogę uruchomić 3 :1smutny:
|
Przy Rollercoaster Tycon zmarnowałam dużą część swego życia :D . Gra jest bardzo wciągająca, jeżeli ktoś lubi symulacje, w których się czymś kieruje (instytucją). Przeszłam wiele misji (również w dodatkach), ale dawno już w Rollercoaster nie grałam... Po jakimś czasie się nudzi, ale i tak jest super! :D
|
a czy ona wogóle chodzi na xp? bo mi nie i nie wiem czy da się cos z tym zrobić?
|
nie nie chodzi na xp niestety :( ja tez lubie ta gre ale coz teraz wyszla 3 wiec na xp napewno wejdzie :D
|
Ja myslałem że 3 jeszcze nei wyszlo, chyba opuzniony jestem........musze sobie kupić :P Ile kosztuje? :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:07. |