![]() |
może ktoś tu napisze o co chodzi z tymi grobami ??
|
Ja go nie rozumiem ale jeśli nie chcecie żeby dawali wam to zadanie to wystarczy skasować tę nagrobną łamigłowkę.
|
Dla mnie najtrudniejsze są dwa zadania: te chmurki co usypiają i te dotykanie muchomorów z Marą (tą sprzedawczynią :angry:).
Ale najłatwiejszym jest dla mnie, że sprzedawca prosi mnie o jakiś przedmiot i ja szukam po ludziach :) Pozdro!! |
tak, byl taki temat (a tak wlasciwie ankieta)
ja lubie wszystkie, tylko wnerwia mnie muchomorowy wyscig. a teraz andonezja bedzie was ratowac ;) : celem cmentarnej lamigowki jest wyjecie (czy jak to nazwiecie, wyciagniecie, odsloniecie itp) wszystich nagrobkow. z tym ze przez zmiane polozenia ktoregos z nagrobkow, zmieniaja sie wszystkie dookola (czyli wszystkie wsuniete stana sie wysuniete i odwrotnie). to na prawde nie jest trudne. jak ktos nadal nie kapuje to moze skrobnac na PW albo troszke sie pomeczyc ;) |
Trzeba czytać instrukcję, tam jest wszystko napisane. ;)
Moje ulubione zadanie to dostarczenie komuś jakiegoś składnika. A najgorsze te obłoki... |
Cytat:
|
Buka :lol: Nie ma innego sposobu na rozweselenie sima niż czar "uszczęśliwienie"
|
Cytat:
|
Ja najbardziej lubię: przekazywanie składników, uszczęśliwianie i pojedynki ;) A najbardziej nie lubię: łamigówki z grobami i chmurek ;) Co do Muchomorków to mi jest obojętnie :P Raz się wygrywa, a raz nie :P
|
Jak są te grzybki i wyscigi to najlepiej mieć teleportacje.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:14. |