TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=68)
-   -   SKINY. Wejdź koniecznie! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=24788)

Fireblast 23.11.2005 18:23

Mogłabyś i mi je wyslać?? [email protected] i pytam czy są cztery takie i czy zastępują skiny z gry??

sasha fierce 23.11.2005 18:23

ja tez bym poblagala, wszystkie tony jak masz.. proszę baaardzo; [email protected]

Magican 23.11.2005 18:26

szymanska

szymanska jeden z plikow ma błąd mogla bys powtorzyc wyslanie tych karnacji ?

Bardzoc cie prosze [email protected] Dziekuje

szymanska 23.11.2005 19:45

nie wiem czy dzis uda mi sie wam wszystkim to przesłac,poniewaz mam problemy z poczta,ale załoze konto na wp.i wtedy zobacze czy uda mi sie to przeslac>Nic dzis nie objecuje,bo internet mi bardzo wolno chodzi-przeciazony serwer :con:
OK!biore sie do roboty,jak mi sie wszystko uda to tu was powiadomie!
Jestescie jeszcze????

szymanska 23.11.2005 19:53

Cytat:

Napisał Dream
Oooo, a ty masz? Mój e-mail: [email protected]
Ile jest tych skinów? 4? Tak jak w podstawowej?
I czy to na pewno z tej strony? :O
z Góry dzięki!! Nie mogę się doczekać! Bueh xD

własnie,tu chyba chodzi o to czy sie jest pelnoletnim!
Oooo, a ty masz? A ja jestem wiec mam :D

Tygrysia83 23.11.2005 20:44

Kochani.... tu chyba nie ma nic do rzeczy pełnoletność,w swoim profilu użytkownika na mod the sims (user tools-edit profile) trzeba zaznaczyć ptaszkiem tzw. adult content,żeby oglądać tematy przeznaczone dla dorosłych. :) Skiny niezłe,faktycznie....

Fireblast 25.11.2005 07:55

ponawiam pytanie czy masz wszystkie cztery i czy zastępują oryginalne skiny z gry??

szymanska 25.11.2005 13:34

Nareszcie mi sie udalo!Wyslalam pliki wszystkim ktorzy chcieli!Sprawdzcie czy wszystko dziala i dajcie znac.Pozdrawiam!

sasha fierce 25.11.2005 21:31

Cytat:

Napisał Tygrysia83
Kochani.... tu chyba nie ma nic do rzeczy pełnoletność,w swoim profilu użytkownika na mod the sims (user tools-edit profile) trzeba zaznaczyć ptaszkiem tzw. adult content,żeby oglądać tematy przeznaczone dla dorosłych. :) Skiny niezłe,faktycznie....

ale tam nigdzie czegos takiego nie ma ;\\\ sprawdzalam duzo razy ;\

a co najwazniejsze, SKINY NIE DZIALAJA! wystepuje caly czas bledy, moze trzeba wgrac na serwer? www.rapidshare.de

art star 26.11.2005 07:30

Cytat:

Napisał Dream
Oooo, a ty masz? Mój e-mail: [email protected]
Ile jest tych skinów? 4? Tak jak w podstawowej?
I czy to na pewno z tej strony? :O
z Góry dzięki!! Nie mogę się doczekać! Bueh xD

Dream ty mnie okłamałeś!!!! :rant: napisałeś mi w Prywatne Wiadomości że nie prześlesz mi tej fryzury co chciałem bo niby "NIE MIAŁEŚ E-MAILA"!!! Ugghh . . . Kłamałeś!!! Przykro mi że mnie naprawdę okłamałeś!!!!!!!!!!!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:19.