![]() |
Abra jest bombowa ale mogłaby być bardziej dopracowana np.gdy zrobisz wszystkie zaklęcia z księgi początkujących to powinna być księ ga zaawansowanych,a póżniej księga mistrzów,itp.
:) |
Nie wiem dlaczego piszecie że nie trzeba chodzić do pracy. Jak inaczej zarabiać kasę(oprócz kodów). W Abrakadabrowie można zarabiać tylko magimony.
|
Mi sie podoba abra kosmici ;) cie porywają zamieniasz gości w ropuchy(oile oni tego nie zrobią)orzywiasz szach lub lodówke która potem zaczyna :lol: płonoć mi sie podoba :lol:
|
Mi sie bardzo podoba The Sims abrakadabra.
Jest to wedlow mnie najlepszy dodatek |
mnie też sie najbardziej podoba abra.gwiazda niebyła najlepsza napewno i szybko mnie sie znudziła.Abrakadabra jest najnaj!!!!!!!!
|
Tak! I dzieci zamieniają się w dorosłych. Szkoda tylko że nie ma czasu że dziecko jest nastolatkiem. :( :( :angry: :angry:
|
w abrze dzieci zamieniają się w dorosłych????????????!! W sims2 to wiem ale w abrze to pierwszo słyszę!!!! to prawda?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Tak wystarczy ze dziecko do swojego zielonego węża (albo czegoś takiego)wżucą :
muchomory,smoczą łuske i smocze łzy.Potem czarujesz i dzieco jest dorosłe. :D :D :D :D :D :D :D |
super!!! Nie wiedziałam bo od kilku dni mam simsy abrakadabre..DZIĘKI SERDECZNE!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :lol: :lol: ;) ;) :rolleyes: :rolleyes: :) :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:33. |