*ania500* |
31.01.2006 15:40 |
Cytat:
Napisał Diaes
moze trzeba uniknac placenia rachunku i nie miec nic na koncie? wtedy by bylo logiczne, ze trzeba pracowac...
|
Ja pojechałam kiedys z moim Simem (a dokładnie z dwoma :)) na przedmieście (bodajże do "Bistra w stylu lat 50-tych"), kierowniczka mnie "usadziła" i zamówiłam dwa homary (kosztują one razem 70 $ , a ja miałam na koncie tylko 15 $ - oczywiście specjalnie tak zrobiłam, żeby zobaczyć, co się stanie :P) i uciekłam bez płacenia rachunku (a właściwie tylko próbowałam). Złapała mnie kierowniczka, ale nie kazała mi pracować, tylko wyskoczyło mi okienko "Ponieważ nie masz 70 $ na zapłacenie rachunku, kwota zostanie dodana do twoich rachunków*** " (tych do domu). I normalnie to musiałam potem zapłacić :(
*** wiem, że strasznie ten text z okienka pokręciłam, ale nie pamiętam jak to było dokładnie :P
Cytat:
Napisał Nastulia
A co to te całe atykiety na darmowe jedzenie?? Odpiszcie! :P
|
Te "atykiety" na darmowe jedzenie przychodzą Ci co jakiś czas (ale nie wiem od czego to zależy, kiedy i ile Ci ich przychodzi, w każdym razie do mnie przychodzą dosyć często :P) do domu, a dokładnie do skrzynki na listy (bierzesz je normalnie, klikając na "weź pocztę". Możesz je wykorzystać gdzieś na przedmieściu, gdzie można zjeść. Jak zamówisz coś sobie, to potem klikasz na kierowniczkę (lub na kelnerkę) i zaznaczasz "Wykorzystaj kupon". I już :)
Mam nadzieję że pomogłam :)
Pozdro :*
|