![]() |
Podoba mi się.
Może mam jakąś fobie, ale to pierwszy komiks który nie przypomina mi BR :D. Ocenię po natępnym odcineczku :) |
Super. Ładne ma imie ta dziewczyna! Za szybko sie toczy ale to ma tak byc, urcze nawed niewiem co moglo by byc dalej Super ocenie po 2 odcinku ale narazie mogłam bym ci dac spokojnie 10/10
|
Hehe przez te "honey" to się strasznie uśmiałam, bo myślałam, że matka tak woła do córki... Jeżeli chodzi o komiks to jest przeciętny. Teraz na forum jest takich wiele. Ale oczywiście to nie przekreśla twojego dzieła. Pracuj nad interpunkcją. Najlepiej pisz w Wordzie, a potem przenieś tekst do painta. Postaraj się, aby zdjęcia były takiej samej wielkości. Powodzenia.
|
Zrób coś z tym ! zdjęcia!. Komiks = zdjęcia. połoy nie widać. Więc nie wiem co mam powedzeć, ale po tym co na początku widziałam to powiem że akacja jeste ciutk za szybka, ale podoba mie sie. :P
|
hm...graficznie prezentuje się świetnie, ale fabuła taka sobie....jak FS z Bravo Girl.
|
Zdjęcia są na ImageShack więc wszystko powinno być ok ;) .
Bravo Girl nie czytam więc nawet jakbym chciała to nie mam z czego zgapić fabuły :P . Pozdrawiam i dziękuję za komentarze. |
Z tego może wyjść coś całkiem ciekawego ;)
Jak narazie, to podoba mi się ^^ Ale pomysł troszkę zgapiony z filmu "Honey", tylko tam ona poszła na casting taneczny xD Ale to imię mi się podoba x> A z filmu to jeszcze lepiej... Honey Daniels *___* Czekam na kolejny odcinek ^.- |
Cytat:
|
Bardzo mi się podoba. Jest takie dziewczęce. I skończyłaś w takim momencie, że z niecierpliwością czekam na następny odcinek. Oby tak dalej (albo i lepiej)
|
Faajne
Podoba mi się twoje fotostory. A najbardziej główna bohaterka ... Ślicznie wyglądała w tym kucyku ... Tylko akcja dzieje się ciut za szybko ... Ale to tylko moje zdanie ...
Czekam na następny odcinek ! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:41. |