![]() |
Śliczny domek, wszystko tak łaaaadnie dopasowane :) strasznie mi się podoba , daje 10/10
|
kolejny prześliczny dom twojego autorstwa :)
bryła dobra, wnętrze też super, naprawdę czuć wiejski klimacik :) 10/10 |
Ach... :fun:
Ależ wyczesana chałupka. Najbardziej podoba mi się kuchnia no i ogród. Zastanawiam się, skąd taka wyobraźnia... ja, kiedy buduję dom, rezygnuję po jakimś czasie xD Domek świetny - nie mieści się w skali ;) |
Wspaniałe! Muszę mieć ten domek! (:P) Szczególnie podoba mi się kuchnia i ogród warzywny, są wspaniałe. Gratuluję ;) Gdybym stosował jeszcze skalę nie mógłbym jej tu zastosować, dom nie mieści się w niej w żaden sposób!
|
Na co mamy przymykać oczy? Na niedociągnięcia? Ale ich tu nie ma. Ten domek jest boski. Skąd masz takie piękne dodatki? Postaraj się i daj do ściągnięcia. Proszę :)
|
A ja mam takie pytanie. Dlaczego Wy wszyscy macie talent do domków ładnych budowania, a ja nie? ;__;
Cudownie, bosko, genialnie, świetnie. ^^' Wiejskie domki mają 'to coś'. Mnie też 'to coś' zachęciło do kupienia działki na wsi, bo jest piękna. Las, jeziorko, drzewka. ^^Ahh te klimaty. Ale dobra, rozmarzyłam się. Domek [powtarzam się] jest super, od razu daję Ci 10/10. ^^ Wystarczy? ;P |
Wow... niesamowite, jakie urocze, jakie przytulne! ;___; ja chce to miec w grzeee....
|
Coś pięknego.
Jeden z najlepszych domów jakie widziałam *,*. 10/10 a nwet więcej. |
Eveline *,*
To jest cudowneee ;D Ma ten wiejski klimat i w ogóle *_* I niech ci się to uda spakować bo ja musze mieć te wszystkie dodatki *_* A przynajmniej mi podaj linki do: tej huśtawki na drzewie, piecyka z kuchni i... warzyw w ogródku ;D Bjutiful *,* |
Cytat:
Kos, przeważająca większość dodatków pochodzi z http://www.thesimsresource.com/ a to suche drzewo chyba z http://www.modthesims2.com/ A piecyk w kuchni ... no przecież jest w grze O.O Chyba ... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:00. |