![]() |
"PRZYJACIELE", po angielsku (ja ogladam po ang.) "FRIENDS"
Haha nikt z Was nie ogladal "Przyjaciol"??!!?? Swietny serial! Jezeli to fs bedzie takie odlotowe jak autentyczny film, to juz Ci moge wystawic 10/10. ;P :D ;P
|
Cytat:
|
Hm... czemu ja we wszystkich bohaterach tego fs widzę któregoś z czatowiczów? :P
No, do rzeczy... zapowiada się ciekawie, będę tu zaglądać ;) Może być śmiesznie, zwłaszcza znając Twoje głupawki, humor...no i jeszcze fabuła idealna do wybryków...przyjaciele w jednym domu...zupełnie jak czat! xD |
Ale fajne. W sumie jest to przedstawienie postaci, ale takie mi się pdodoba. Za to ci dam 8/10, znalazłam kilka literówek no i eee, brak znaków interpuncyjnych.
|
Cytat:
|
Padd, ta był w ciąży :>
I zapewniam was na 100%, że nie jest to reality xD I nie doszukiwać mi się tu żadnej głównej fabuły ani nie myśleć co się wydarzy - bo tego nawet ja dokładnia nie wiem ;D |
Przepraszam
Och przepraszam Cię najmocniej! Zamiast kliknąć na 5 gwiazdek, kliknąłęm na 1... Jeszcze raz, gorąco Cię przepraszam! Twoje FS jest świetne! Mam nadzieję że mi wybaczysz?...
|
Nie wiem za bardzo o co biega :/ ale moze wyjaśnie się w nast odcianku, pozatym to ładne zdjęcia ;)
|
Ciekawe...
Hej! Fs zapowiada się ciekawe i wciąga :) Mnie z pewnością, wrócę tu w najbliższym czasie gdy będzie new odcinek :P No to do napisania ;)
3maj się i pozdrawiam ;) |
ciekawy tytul, banalny, ale przyciaga. tekst calkiem fajny, doscy malo bledow, uczepie sie jedynie zdjec bo sa nie za ciekawe. czekam na dalsze odcinki, zapowiada sie bardzo ciekawie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:35. |