TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   A takiego wała! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27094)

szabatka2 27.01.2006 13:47

"PRZYJACIELE", po angielsku (ja ogladam po ang.) "FRIENDS"

Haha nikt z Was nie ogladal "Przyjaciol"??!!?? Swietny serial! Jezeli to fs bedzie takie odlotowe jak autentyczny film, to juz Ci moge wystawic 10/10. ;P :D ;P

Ka 27.01.2006 13:56

Cytat:

Napisał szabatka2
Haha nikt z Was nie ogladal "Przyjaciol"??!!?? Swietny serial! Jezeli to fs bedzie takie odlotowe jak autentyczny film, to juz Ci moge wystawic 10/10. ;P :D ;P

Jak to nikt nie ogladal :D?! Kocham ten serial :D W fs jak narazie nie ma co do oceniania, ale zapowiada sie swietnie :))) Koslawy, zycze duzej dawki dobrego humoru ;)

Incognito 27.01.2006 15:13

Hm... czemu ja we wszystkich bohaterach tego fs widzę któregoś z czatowiczów? :P
No, do rzeczy... zapowiada się ciekawie, będę tu zaglądać ;) Może być śmiesznie, zwłaszcza znając Twoje głupawki, humor...no i jeszcze fabuła idealna do wybryków...przyjaciele w jednym domu...zupełnie jak czat! xD

Angel com 27.01.2006 15:28

Ale fajne. W sumie jest to przedstawienie postaci, ale takie mi się pdodoba. Za to ci dam 8/10, znalazłam kilka literówek no i eee, brak znaków interpuncyjnych.

kartofelq 27.01.2006 16:04

Cytat:

Napisał Issa
Ponieważ, jak girl_nr_6, nigdy nie oglądałam 'Przyjaciół'- całość przypomina mi raczej początek jakiegoś reality show w rodzaju Wielki Brat Patrzy. ;) Wstęp jak wstęp. Tekst napisany słabo, ale ciekawam, co będzie dalej. Zajrzę na pewno.

Też miała takie wrażenie. Myślałam, że się rozegra Big Brother, heh. Narazie nie można jeszcze oceniać, bo nie wiele wiadomo. Czekam na następny odcinek.

koslawy 27.01.2006 16:20

Padd, ta był w ciąży :>

I zapewniam was na 100%, że nie jest to reality xD I nie doszukiwać mi się tu żadnej głównej fabuły ani nie myśleć co się wydarzy - bo tego nawet ja dokładnia nie wiem ;D

simek 27.01.2006 16:29

Przepraszam

Och przepraszam Cię najmocniej! Zamiast kliknąć na 5 gwiazdek, kliknąłęm na 1... Jeszcze raz, gorąco Cię przepraszam! Twoje FS jest świetne! Mam nadzieję że mi wybaczysz?...

Nox 27.01.2006 16:54

Nie wiem za bardzo o co biega :/ ale moze wyjaśnie się w nast odcianku, pozatym to ładne zdjęcia ;)

karolinka1326 27.01.2006 17:41

Ciekawe...

Hej! Fs zapowiada się ciekawe i wciąga :) Mnie z pewnością, wrócę tu w najbliższym czasie gdy będzie new odcinek :P No to do napisania ;)
3maj się i pozdrawiam ;)

Sugarless 27.01.2006 18:07

ciekawy tytul, banalny, ale przyciaga. tekst calkiem fajny, doscy malo bledow, uczepie sie jedynie zdjec bo sa nie za ciekawe. czekam na dalsze odcinki, zapowiada sie bardzo ciekawie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:35.