![]() |
Nie no Vanil!!! JAKIE PSEUDO DODATKI??!!
Przecież to jest super! A szczególnie te portki! i kiecka zresztą też! Daj do ściągnięcia natychmiast! 10/10 ;) |
Vanill, boskie *.*
Daj do zasysania *.* |
Ach te jensy. :D Poprostu boskie. Tak samo sukieneczka. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
|
Heh.. *_*
Dzięki :* Do zassania będą najprawdopodobniej na simstuff... w swoim czasie xd Edit: A jeansy... może da się je znieść z przodu i z tyłu. Ale z boku.... xdddd Edit2: Czy kiecka ma jakieś szanse w lutowym konkursie? |
Sukienka mi się bardzo podoba. :)
A jeśli chodzi o jeansy- na początku wydawało mi się, że coś tam w kroku zwisa, ale pokazałaś tył i okazało się, że nie. :) Podobają mi sie, tylko te nadruki nie przypadły mi do gustu. Ogólnie jak na pierwsze to naprawdę bardzo dobre. :) |
Kiecka jest bardzo ładna ale spodnie są za wysokie.
Lepsze byłyby biodrówki. :) Suknia - 9/10 :D (przed chwilą zauważyłam, że dół sukni jest trochę niedopasowany [z tyłu]) Spodnie - 8/10 za wysokość i nogawki, które z tyłu jakoś dziwnie wyglądają. :| |
Śliczne *_______________* Wszystko mi się podoba, a szczególnie kieca *__________*
|
sukienka i 2 simka to pieknosci
|
Jasne, że ma szanse! Super, extra, świetne! Tylko nie wiem, gdzie je ściągnąć. ^^
10/10 za sukienkę. A za spodnie.. Ee.. dam Ci tak 8/10, bo góra jest za wysoka. ;) |
Cytat:
Na razie nigdzie. Ale kiecka będzie do ściągnięcia na simstuff przy najnowszym uptadesie (do końca tego tygodnia)... ^.^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:24. |