TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   'Nietypowy" prezent (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27297)

Darkviolet 02.02.2006 08:10

Mi zwykle konsole albo zestaw karaoke przynoszą ;)
Mam same simki-wykorzystywaczki :D

Nindë 02.02.2006 08:14

To ja dostaję i kwiatki i inne nagrody. Najczęściej dostaje dywany "Wspomnienie" i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam..Ciekawe dlaczego czasem przynoszą nagrody a czasem nie..W większości przypadków dostaję tylko bukiet kwiatów.

kartofelq 02.02.2006 09:44

Propo negatywnych prezentów. Simka spotkała się ze swoim wybrańcem. Randka układała się doskonale. Jednak simka mojej siostry nie miała gdzie się wykąpać. Cóż, facet najwyrażniej nie nawidził brzydkich zapachów, bo z randki marzeń zrobiła się fatalna. Następnego dnia simka znalazła pod drzwiami jakąś torbę, która wydalała z siebie nieprzyjemny zapach. He he, radzę od razu je kasować. :P

Xia 02.02.2006 10:01

Cytat:

Napisał Cocaine
Mi też nigdy nie zdarzyła się rzecz większego kalibru niż właśnie bukiet róż z karteczką ;P Ach, jakie te simy romantyczne: "Chcę wąchać te kwiatki tylko z tobą"... xD

Bukiet przynoszą po randze marzeń, a jedną różę po świetnej.

Kash 02.02.2006 10:39

Mi też przynoszą same duże bukiety, ale pamiętam, że ostatnio w którymś domku, chyba linci było takie maciupkie zdjęcia w rameczce.

rosex 02.02.2006 13:38

Heh. To jest chyba normalne w TS2: NŻ. U mnie w grze za randkę marzeń mój sim/moja simka dostaje bukiet róż, ale od czasu do czasu, np. teleskop, kuchenkę, karaoke, itp.

Diaes 02.02.2006 13:49

ja dostalam fortepian i butelke wina ":)

riannon 02.02.2006 19:16

Ja dostałam kiedys pianino, fotel misia, dwie fontanny, wazę, rzeźbe, solniczkę i pieprzniczkę, ten przyrząd do dmuchania baniek, stolik do gry w karty i lampkę) A w jednej rodzince mam cały domek zastawiony bukietami, bo simki nic nie robią tylko chodzą na randki. Oczywiście każda randka z kim innym..cud, że żadnen ich ,,chłopak" jeszcze nic nie zauwazył.

Mgiełka 02.02.2006 19:46

Mi po randce marzeń jeszcze nigdy nie dali prezentu, ale raz nie wyrobiłam się z czasem i ranka byla "Świetną". Dostałam różyczkę w wazoniku, a później sim jeszcze raz do mnie przyszedł i dał mi... fotel. Ten taki wyglądający jak panda. :P
A jak umawiam się z simami na spotkanie(nie zabawę) i osiągnie szczyt, czyli jak się najlepiej bawią, to jeszcze nigdy nie złożyło mi się tak, żebym nie dostała prezentu. Z tego co zapamiętałam to dostałam kulę elektropląs i telewizor(ten prawie najlepszy, nie plazmowy). A najśmieszniejsze jest to, że tamte simy co mi dają prezenty wcale nie są takie bogate, a stać je na takie drogie podarunki... ;P

dusiapl 02.02.2006 20:08

Ja miałam dużo pierwszych randek i wszystkie conajmniej na stopniu świetnym a pewnej nocy wszyscy się wkurzyli :P Najpierw jeden mi przyniósł wieżę poitem inny kuczenke od jeszcze innego dostałam pianino i każdy po kolei widział prezety od poprzednich :P rano mój kosz na śmieci "się rozwalił" a gazety nie było :P
Jeszcze jedno możez dostawac także kartki miłosne i kartki od wrogów a także darmowe kupony na jedzenie do restauracji :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38.