![]() |
jak wychodziłą randka to się nie interesowałem jeszcze simami (jak ja żyłem wtedy?!)
|
bedziemy zgadywać 8) , ja sie od balangi zacelam interesowac sie simsami
|
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Czemu nikt nie wynalazł jeszcze wechikułu czasu :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
|
bo naukowcy nie grają w thesims... :D
|
he he! Dobre! :P :P
|
wszystko co robie jest dobre (no prawie), wróćmy do tematu
|
Michu jaki ty skromny.........
|
sie wie
|
Ja się kocham w Simsach (i w moim kompie) od kiedy je pierwszy raz zobaczyłam (i skozystałam z nich). Do tej pory jestem wdzięczna mojej koleżance, że dała mi taką starą, używaną płytkę z napisem "The Sims" na okładne :D(z okazji moich urodzin!). Dostałam ją bo nie umiała jej zainstalować (jest trochę nie kumata :)), później strasznie tego żałowała... Do tej pory pamiętam (chociaż coraz słabiej) jak grałam w Simsa parę godzin dziennie... i jak moje siostry wkurzało to okupywanie kompa... Czy wiecie, że w wakacje się od nich uzależniłam (!)?. Ale wracając do tematu to skończyło się to tym, że wszystkie zaraziłyśmy się tą manią... :D. Jak takie napalone na tę grę dziewczyny mogły by pozwolić na pominięcie, której kolwiek części??? :D. Już ja się o to postaram, żeby tak nie było :).
|
Hehe ciekawe wypowiedzi :) ja pamiętam jak zobaczyłam w katalogu grę z opisem,który wskazywał ,żę gra to symulacja życia pomyślałam,że nie bedzie mieć to końca, bohater nie zginie i nie będzie musiał walczyć ;) od tej pory zaczeła się moja mania z the sims coraz to nowsze części i nowsze przekonałam też moją koleżankę , z którą jesteśmy największymi fankami w mieście
pozdrawiam i przypomnijcie sobie te pierwsze chwile z the sims :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:16. |