![]() |
Za dużo japońskich komiksów? Nie podoba mi sie. Brak kropek na końcavh zdan, za szybka akcja, i zbyt dziwny komiks. jak na razie nie podoba mi się.
Tak ostatnio przeglądałam gazety i mignęła mi "nazwa twojego komiksu" ta. Była reklamowana razem z Kamikaze Kaito Janne. Nawet w neci znalazł okładki tej mangi: http://img145.imageshack.us/my.php?image=pd168518ye.jpg Troszke mnie to oburzyło. Ocena się obniży, nieczytałam tej mangi, ale sądze że zaczyna się podobnie, że ona cośtam odkrywa o tej krainie i dlatego tak wtsoko skacze, ale nie jestem pewna. |
Nie beznadziejny. Zły tryb pisania, i taki niezrozumiały. Kurcze ktos dopiero przyszedł na forum skapował co to foto story, nie przeczytał ani jednego i pisze już włąsne. Po pierwsze widac ze ona nie skacze tylko chodzi po schodach. Jak już dałaś jej imie mangowe to pozostałe postacie powinne też mniec imiona mangowe :O :O .
Moja rada: Zawieś foto story przeczytaj wszytkie najlepsze fs które zostrały ukonczone a zrozumiesz dlaczego dałam ci taką ocene 0/10 Myśle ze się poprawisz. |
No to tak...... powiem, że średnio to mi się podoba, ale.....może przy następnych odcinkach się poprawisz :| .Kryształki nad głowami twoich simów nie wyglądają zbyt ładnie, ani niskie ściany. :con: . Akcja toczy się zdecydowanie za szybko [przynajmniej jak dla mnie] :D . Wykonanie też nie jest zbyt staranne i estetyczne. Następnym razem mam nadzieję, że będzie zdecydowanie lepiej.... PoOz|)rOo |
Cytat:
|
Cytat:
|
Po napisaniu felietonu, wypracowania i recenzji nie mam siły na większe wypociny, więc będzie krótko.
W zasadzie, to mogę powiedzieć tyle, że podpisuję się wszystkimi kończynami pod wypowiedziami girl_nr_6, sayi i Issy. Chociaż ciągle tli się we mnie iskierka nadziei, że się jeszcze poprawisz. Ale iskierka, jak to iskierka, łatwo znika. I wystarczy maleńki podmuch ;^) Dobra, jednymi słowy nie jest jakoś straaasznie, bo pamiętam czasy gdy powstawały rzeczy, które były tak głupie, że aż śmieszne. A tu jeszcze tak nie jest (o, iskierko, powróć!!!). ;^) Pytanie: czy tylko ja w pewnym momencie chciałam krzyknąć "Pikachu, przyzywam Cię!!!"? XD |
Nie wiem,co myśleć o tym komiksie.Wstrzymam się chyba nawet do 3 odcinka...
|
Uuu...
Wiem, że znowu się powtórzę, ale o prostu nie lubię komiksów. No czywiście są wyjątki, ale nieważne. Według mnie Twoja praca jest niestaranna i chyba nie przyłożyłaś się do tego. Po opiniach innych i własnemu doświadczeniu można wnioskować, że pomysł został zaczerpnięty z japońskich komiksów ('a żem się skapła *_*'), zainspirowało Cię to, albo ujmę to jeszcze inaczej - postanowiłaś zrobić swoją własną wersję jakiegoś obrazkowego czasopisma. Tylko, że ta Twoja podróba okazała się czymś tandetnym i w ogóle nie widzę w tym żadnej przyszłości. Akcja zbyt szybko się dzieje, zdjęcia są takie dziwaczne, jakaś ruska grafika (przepraszam - no nie obrażajmy Rosjan - tak mi się powiedziało, ale moznabyłoby to przestawić w opcjach grafiki na bardziej wydajną), niektóre teksty są poprostu bez sensu i w ogóle ta bohaterka jest 'nietegas'. Mówiąc prościej - nie podoba mi się to wszystko. Pomysł i wykonanie po prostu do bani. Wiem, że sama nie jestem genialna, jeżeli o to chodzi, ale pragnę wyrazić swoje zdanie należycie.
Dziękuję i przepraszam. |
Cytat:
Bez obrazy... 2/10.. Takamagahara to Manga, którą osobiście czytałam..naprawdę, chyba nie zrozumiałaś o co chodziło...Nie często mi się zdarza wystawić taką ocenę ale to już szczyt szczytów.. Nawet obrazek nie jest z TAKAMAGAHARY... Aranżacja wnętrza-do kitu a w mandze mieszkanie było opisane Imiona-Też niezgodne z prawdziwą takamagaharą... Postacie (tutaj już mam niestety szerokie pole do popisu) Miłość Yuki (?) Bracia Yuki (?) Rodzice Yuki (?) Skąd się wziął włamywacz w opowieści Kompletnie cały wątek jest źle zrobiony, a nazwanie tak mangi bez dopisku, że twoja intepretacja Opowieści według Megumi Tachikwy wiesz jak się nazywa ? Nie będę tu komentować dalej ale naprawdę, mnie ta manga co nieco wpieniła -_- @@EDIT: Angel właśnie tak...I naprawdę mnie to wkurzyło delikatnie mówiąc...Kompletnie się nie przyłożyła autorka..I to jeszcze do w pewnym sensie plagiatu |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:44. |