![]() |
A więc:
Kuchnia średnia, sypialnia może być, salon nie jest zachwycający ale tez nie tragiczny(najgorsze są według mnie mnie te sofy) ogród w porządku. Daje 6/10 |
Cytat:
już dziś zapowiadam swój następny domek pojawi sie może jutro może po jutrze ale napewno będzie gorszy niż ten :P |
|
Podoba mi się, chociaż rzeczywiście okna występują w za bardzo zagęszczonej ilości :) Pozatym wszystko ok. Też zamierzam dać dom na forum, chociaż lepiej nie... xp Moje są śmiszne :)
|
Bryła + Ładna, ciepła kolorystyka elewacji. - Widziałem już niestety tysiące takich domów. No dobra, kilkadziesiąt. I w większości są to domy maxisa. Twój dom skojarzył mi się od razu z domem Marzycielów. - Jak już niektózy zwrócili uwagę, okna są nieciekawie rozmieszczone. Co kratkę. Wygląda to nieco banalnie i nudno. Wnętrze + Wnętrza zrobiły na mnie od razu dobre wrażenie. + Meble rozmieszczone są funkcjonalnie, dom nie wygląda na zagracony. - Salon jest zdecydowanie zbyt pusty, do tego za bardzo barowy czy, jak kto woli, klubowy. W ogóle dużo jest pustej, niewykorzystanej przestrzeni. Do tego panele podłogowe w kuchni... - Niektóre meble całkowicie nie pasują do stylu domu, jak na przykład krzesła i stół w jadalni czy krzesła przy stoliku do szachów. Albo nowoczesne łóżko w sypialni. -Nie widzę niestety nic, co przyciąga wzrok, jedynie łazienka jest dosyć ciekawa. Ogród -Niestety jest po prostu brzydki. Na przykład ten flaming między kwiatami czy prostokątne oczko wodne wyglądają... conajmniej dziwnie. Zamiast betonowego podjazdu użył bym takiego z żółtej kostki brukowej. -Jest zdecydowanie nieciekawy, nie ma na czym zatrzymać wzroku. Nudy! -Niestety nie wygląda na funkcjonalny. Grill na środku trawnika, stolik i krzesła stoją po prostu na trawie, zero intymności. Do tego żeby się dostać do tylnej części ogródka, należy przecisnąć się między ścianą a ogrodzeniem. Nie ma żadnej ścieżki! Rozkład wnętrz -Niestety nie wygląda na funkcjonalny. Po pierwsze gigantyczny salon. Zmniejszył bym go trochę i wygospodarowałbym miejsce na reprezentacyjną jadalnię. Do tego jedyna łazienka znajduje się na parterze... Poza tym jest za mała! -Pomieszczenie nie mają kształtów. To znaczy mają - są prostokątne. Gdzie szczypta szaleństwa, gdzie wnęki i wykusze? Zdecydowanie brakuje mi tutaj jakiegokolwiek urozmaicenia. Razem 3,25/10 |
A mnie się nawet podoba...nie jest może szokująco pięknie, ale powiedzmy że jest O.K
A ocenę za cały dom dam 7,5/10...:) Pozdro!!!!!!! |
Na początek:
-super,że bez dodatków -nie podoba mi sie bryła, za prosta -troche"łyso" przed domem -w pokoju z tv, było puściutko, jak dla mnie za bardzo daje 6,5/10 |
Zauważyłam, że na tym forum nikt nic nie daje do ściągnięcia! A ja tak bardzo chcę! Może ty będziesz inna... :*
|
Tak za dużo okien.Z zewnątrz wygląda gorzej.Ale w środku jest spoko
|
Cytat:
P.S. wejdź w dział "Downloads" tam są ładniejsze domy niż ten :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:58. |