TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Szklany dach (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27775)

riannon 16.02.2006 07:13

Hm...ale nie z każdą podłogą tak jest. Mi sie wydaje, ze ja ją normalnie ściągałam do Downloads.
Spróbuj i tak i tak.

Creedka 16.02.2006 09:17

Ehhh.... Jak ściągam to co Prełka-13 podała to mam ściągnięty folder skompresowany (zip) i wchodze do niego i tam są jakieś pliki ale żadnej ikonki ""ludzika"" nie mam :|

riannon 16.02.2006 09:20

Cytat:

Napisał Creedka
Ehhh.... Jak ściągam to co Prełka-13 podała to mam ściągnięty folder skompresowany (zip) i wchodze do niego i tam są jakieś pliki ale żadnej ikonki ""ludzika"" nie mam :|

A próbowałas po prostu normalnie włozyc do Downloads. Ja tak zrobiłam i było ok.

Creedka 16.02.2006 09:24

Ok , wziełam z folderu wszystkie pliki zkopiowałam i wsadziłam do Downloads.

Teraz muszę wejść do The Sims 2 i sprawdzić czy jest tak ?

Isi 16.02.2006 09:39

Cytat:

Napisał Creedka
Ok , wziełam z folderu wszystkie pliki zkopiowałam i wsadziłam do Downloads.

Teraz muszę wejść do The Sims 2 i sprawdzić czy jest tak ?

Nie wiem, jak dokładnie zrobiłaś, ale powinnaś te pliki .zip rozpakować (zaznacz wszystkie prawym przyciskiem "Rozpakuj tutaj"). Gdy się rozpakują, wrzuć je wszystkie do folderu Downloads. Ja tak zawsze robię i wszystko działa.:) Albo "Rozpakuj" i jako folder docelowy wybierasz ten "Downloads".;)
A jeśli niektóre z plików to będą "ludziki" to musisz na każdy taki plik kliknąć 2 razy, żeby zainstalować.
Ale jeśli nie są ludzikami, po prostu wrzucasz do downloads. Powinny pojawić się w grze.:)

Creedka 16.02.2006 10:17

:( :( Nie mam ""rozpakuj tutaj"" :(

Isi 16.02.2006 10:20

Cytat:

Napisał Creedka
Nie mam ""rozpakuj tutaj""

Ale mówiłaś, że to pliki .zip. Powinno być "rozpakuj tutaj" albo coś podobnego. Chyba, że już rozpakowałaś.:P Albo to nie .zip.;)

Creedka 16.02.2006 10:24

Zapisywałąm to jako zip. :)
I weszłam do tego folderu i zkopiowałam wszyskie pliki jakie tam były i wsadziłam do Download i do folderu The Sims 2 gdzie instalowałam grę.

Isi 16.02.2006 10:31

Cytat:

Napisał Creedka
Zapisywałąm to jako zip.
I weszłam do tego folderu i zkopiowałam wszyskie pliki jakie tam były i wsadziłam do Download i do folderu The Sims 2 gdzie instalowałam grę.

Sorry, ale nie rozumiem.:P
Chyba pliki SAME zapisywały się jako zip?
Nie wiem, do jakiego folderu weszłaś, przypuszaczam, że do tego, gdzie zapisywałaś te pliki. W każdym razie pliki dajemy tylko do Downloads, a nie do folderu, gdzie mamy zainstalowaną grę The Sims 2!
Nie wiem, w jakim formacie były w końcu te pliki po ściągnięciu. ;) Jeśli .zip to trzeba rozpakować do downloads. Jeśli .package to po prostu wkładamy do downloads. Jeśli ludzik (chyba .sims2pack, ale nie jestem pewna) to instalujemy w downloads.

Creedka 16.02.2006 10:38

Ok , później lub jutro Ci napisze wszystko co robiłam ( od początku do teraz :P )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:30.