![]() |
Hm...ale nie z każdą podłogą tak jest. Mi sie wydaje, ze ja ją normalnie ściągałam do Downloads.
Spróbuj i tak i tak. |
Ehhh.... Jak ściągam to co Prełka-13 podała to mam ściągnięty folder skompresowany (zip) i wchodze do niego i tam są jakieś pliki ale żadnej ikonki ""ludzika"" nie mam :|
|
Cytat:
|
Ok , wziełam z folderu wszystkie pliki zkopiowałam i wsadziłam do Downloads.
Teraz muszę wejść do The Sims 2 i sprawdzić czy jest tak ? |
Cytat:
A jeśli niektóre z plików to będą "ludziki" to musisz na każdy taki plik kliknąć 2 razy, żeby zainstalować. Ale jeśli nie są ludzikami, po prostu wrzucasz do downloads. Powinny pojawić się w grze.:) |
:( :( Nie mam ""rozpakuj tutaj"" :(
|
Cytat:
|
Zapisywałąm to jako zip. :)
I weszłam do tego folderu i zkopiowałam wszyskie pliki jakie tam były i wsadziłam do Download i do folderu The Sims 2 gdzie instalowałam grę. |
Cytat:
Chyba pliki SAME zapisywały się jako zip? Nie wiem, do jakiego folderu weszłaś, przypuszaczam, że do tego, gdzie zapisywałaś te pliki. W każdym razie pliki dajemy tylko do Downloads, a nie do folderu, gdzie mamy zainstalowaną grę The Sims 2! Nie wiem, w jakim formacie były w końcu te pliki po ściągnięciu. ;) Jeśli .zip to trzeba rozpakować do downloads. Jeśli .package to po prostu wkładamy do downloads. Jeśli ludzik (chyba .sims2pack, ale nie jestem pewna) to instalujemy w downloads. |
Ok , później lub jutro Ci napisze wszystko co robiłam ( od początku do teraz :P )
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:30. |