TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=253)
-   -   stylowa chata [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27849)

KubuS 17.02.2006 08:15

Uch, brzydki dom Nie rozumiem po co budowałeś taki duży budynek, skoro zabrakło Ci mebli, aby go wykończyć. W końcu kto normalny zrobiłby sobie pokój, żeby postawić w nim kwiaty i 2 fontanny. Bezsens.
Druga sprawa do której mogę się przyczepić to opis- "Stylowa chata"- nie ma tu ani trochę stylu ;) 1/10 za chęci.

Jean 17.02.2006 11:53

bryła niezbyt ciekawa. Żadnych dodatków.Pokój rodziców pusty.
Zamiast pokoju z roslinkami mogłes zrobic balkon.Pokój dziecka tez nieciekawy.
Pokór rozrywki tez nie super...Po co w łazience 2 wanny i 2 kible?Kuchnia jest ogropna.
Po co w salonie tyle telewiozrów, kanap itp?Więcej skochów mogłes dać. :laugha:
1/10

Shaggy 17.02.2006 15:18

Hej...

Cytat:

Napisał slodziutka_94
bryła niezbyt ciekawa. Żadnych dodatków.Pokój rodziców pusty.
Zamiast pokoju z roslinkami mogłes zrobic balkon.Pokój dziecka tez nieciekawy.
Pokór rozrywki tez nie super...Po co w łazience 2 wanny i 2 kible?Kuchnia jest ogropna.
Po co w salonie tyle telewiozrów, kanap itp?Więcej skochów mogłes dać. :laugha:
1/10

Dom nie jest brzydki. Bryła ok, ale pościągaj troche dodatków z neciaka.
Ty słodziutka nie bądź takakrytyczna xP

Dsquared 19.02.2006 13:27

Cytat:

Napisał Krzysiek-660
Ty słodziutka nie bądź taka krytyczna xP

Bezsens a co ma powiedzieć "oj jaki on piękny... tylko mogłeś się bardziej postarać :O "

Ja uważam tak samo jak większość... dom poniżej normy społecznej Sims 1....taka naga prawda.....;D

Xsiver sim 19.02.2006 15:24

Domek 0/10 Po pierwsze pokoje za duże i puste.Po drugie po co tyle telewizorów :wacko: :huh: ????? Po co tyle kwiatów w kuchni? Toaleta za ciemna.Bryła klocowata.Trudno nikt mistrzem nie jest odrazu.Życzę powodzenia w dalszym budowaniu.Pozdrawiam ;)

Caroline 21.02.2006 18:11

Weee :con: nie podoba mi sie 0/10 okropny sorry nie nawidze takich domków :( postaraj się bardziej :( P.S. ja bym raczej nie marzyła o takiej chaci :con: :wacko:

riannon 24.02.2006 19:22

Taki sredni:P Nic nadzwyczajnego, ze tak powiem. Moze mnie znielubisz, ale trudno :P

Jamniczek 12.03.2006 15:22

Cytat:

Domek 0/10 Po pierwsze pokoje za duże i puste.Po drugie po co tyle telewizorów ????? Po co tyle kwiatów w kuchni? Toaleta za ciemna.Bryła klocowata.Trudno nikt mistrzem nie jest odrazu.Życzę powodzenia w dalszym budowaniu.Pozdrawiam

zgadzam sie w 100% i tez 0/10...rozumiem ze niektorzy nie maja talentu ale...:/
i placzesz ze nie wiesz gdzie linkarnia....wystarczy poszukac...;]
najpierw przeczytaj co sie gdzie wgrywa bo pewnie nie wiesz...;/
pozdrowka dla ciebie i na przyszlosc pamietaj nie takie duze pomieszczenia i po czorta tyle schodow

ŁUKASZ24 16.03.2006 08:21

Za dużo tego, kto by oglądał tyle programów naraz ;). Jak kiedyś zbudowałem taki dom że tyle takich pierdół było, to moi simowie stracili głos. Naprawdę. Dam 3, dla dalszego próbowania.

Nie.Plusz 01.05.2006 10:59

Wem, że simsy jeden. Ale i z takich można zbudować cos fajnego, albo ściągnać dodatki z netu. Dom z zewnątrz wygląda okropnie. Z tego co zauważyła wszystkie twoje domy mają na zewnątrz taki sam kolor ścian i dachu(za niebieskim dachami nie przepadam.) PokÓj rodziców jesdt duży i pusty. Nie ma łóżka. Gdzie śpią?
W pokoju z roślinkami(a nawiasem co to tak wogóle jest) podłogi nie pasują do ścian. I jest po raz kolejny pusto. O reszcie nawet nie wspomnę(w szczególności o kuchni). A oceny nie dam bo nie chce cię dołować

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:38.