TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=253)
-   -   mała chtka (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27896)

serendipity 17.04.2006 17:39

O fuj , ja w 2000 roku (jako 10 latek) lepsze budowalem, jak mozna sie chwalic czyms tak okropnym.... Żenada.... :D :O :wacko: :con: :1smutny: xP

ŁUKASZ24 22.04.2006 07:54

Domek b.słaby. Gdy "The Sims" pojawiło się w moich rękach miałem 7 lat. Wtedy budowałem domy lepsze od tych co teraz buduję. Ale takiej dziwnej "konstrukcji architektonicznej" jak twoja nie widziałem.

letuś 27.04.2006 18:12

ojoj :con: mam pomysł :) zacznij używać kodów, dorób sobie trochę kasy a jestem pewna, że wyjdzie o wiele lepiej.Strasznie biednie i pusto ta chatka wygląda.Byłoby ładniej gdybyś te pomieszczenia zrobił mniejsze.

cornelia123 27.04.2006 19:33

Ojojoj :( Bardzo słabo,bardzo...Ja mam The Sims 1 od 8 roku życia i robiłam troche lepsze...

Nilieny 28.04.2006 08:17

Brak słów!

Nie.Plusz 01.05.2006 09:48

Z zewnątrz: dom mi przypomina... no właśnie co? Chyba tylko niekształtną bryłę i do tego ta wysunięta ściana! okropność!
W środku: Mało mebli, mało miejsca, beznadziejne meble, podłogi i tapety.
Kuchnia(z jadalnią): pusto, nudno, szaro. Nie dopasowane. A gdzie zlew? W czym zmyają naczynia? Własną sliną?
A gdzie oni śpią?

~dusia~ 04.05.2006 18:12

Poczekajcie! Mi się wydaje że chłopak (tak mi się zdjale :P) budował domek z funduszy rodziny nie urzywając kodów. Ale jeśli nie to to jest mój komentarz:
O ja Cię! Co to jest?! Grę Sims dostałam w wieku 5-6 lat i budowałam wtedy lepiej niz ty teraz! Nawet bez kodów. Teraz niestety ie pokazę wam moich dzieł z jedynki bo po formacie zainstalowałam tylko dwójkę. Ale moge powiedzieć że jest jeden plus domku. ma okna i dach.A minusy to cała reszta. Mam pytanie gdzie twoi simowie myja naczynia?! w kibelku?! a śpią gdzie?! Jedno na stole drugie na złozonych krzesłach? Wiesz co jak zrobiłeś tę lodówkę to zahibernuj simów i obudź ich gdy poprawisz domek ...
Chłopie i ty jesteś o rok młodszy ode mnie :O

Cococzek 06.05.2006 11:46

Cytat:

Napisał kajtas
jak za duz to zle jak za maly to też żle co mam zrobic zeby bylo dobra ;( :1smutny: :( :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :ohmy: :ohmy: :please:

a jak grałem jeszcze w TS1 to miałem wtedy 5-6 lat tak jak poprzeniczka moja która terz miała 5-6 lat a abudowałem lepiej co to jest ??? żeby był akurat to musisz nauczyć się budować to ja jelpiej na początku TS2 robiłem lepsze domki a w TS2 buduje się trudniej to jak ty chcesz im sklepy dyskoteki i inne rozrywki budować ??? a żeby zrobić sklep to musisz miec ładny dom żeby nie odstraszać ludzi rok młodszy odemnie a takie coś zbudować normalnie wstyd i płacz w oczach ja nie umiem takiego czeegoś zrobić ja umiem wille :D xP

Sylvanna 23.05.2006 19:11

Cytat:

Napisał Cococzek
a jak grałem jeszcze w TS1 to miałem wtedy 5-6 lat tak jak poprzeniczka moja która terz miała 5-6 lat a abudowałem lepiej co to jest ??? żeby był akurat to musisz nauczyć się budować to ja jelpiej na początku TS2 robiłem lepsze domki a w TS2 buduje się trudniej to jak ty chcesz im sklepy dyskoteki i inne rozrywki budować ??? a żeby zrobić sklep to musisz miec ładny dom żeby nie odstraszać ludzi rok młodszy odemnie a takie coś zbudować normalnie wstyd i płacz w oczach ja nie umiem takiego czeegoś zrobić ja umiem wille :D xP

:laugha::laugha::laugha::laugha::laugha:
No to zapraszam wszystkich do obejżenia "lepszych" domków i "willi" Cococzka, które zbudował w TS2:
1 dom
2 dom
3 dom
Dom rzeczywiście na kolana nie powala. Tak Jak cococzek nie dajesz za dużo mebli i to jest błąd.
Ocena: 3/10

Monik@ 29.01.2007 06:29

Och!

oni nie mają gdzie spać!!!a spójż chociaż na kuchnię a na salon!!! :1smutny: :( :con: naprawdę wybacz ale to najgorszy jednopiętrowy domek jaki widziałam :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:49.