![]() |
Kuchnia, jadalnia i kacik kanapowy w rogu... powalily mnie z nog... az mi dech zaparlo... To jest boskie. Nic wiecej nei napisze ;)
|
Kash, daj do ściągnięcia chętnie moja rodzinka zamieszka w twoim domu, ale jaki dodatek jest potrzebny??
|
łóżko rodziców, jak i zresztą cała sypialnia, pochodzi z www.aroundthesims2.com sypialnia nazywa się Modern Line Bedroom(s).
Niestety, domku chyba Wam nie spakuję. Już lecę opisywać problem w dziale Problemy z Grą. |
Cytat:
|
no i znow moj ulubiony kolor ^^
Domek sliczny,chociaz w salonie troche za duzo tych 'foteli'. 10/10 |
Och... Śliczny!! Masz bardzo dobry gust. Też bym chciała w takim mieszkać w realu! Możesz go spokojnie nazwać "Marzenie Kash i Agipy" :P
|
Ołaaa, to jest boskie i strasznie realistyczne! Szkoda, że nie dasz do ściągnięcia, bo chętnie bym w Twoim domku zamieszkała. A najbardziej podoba mi się Twój pokój i sypialnia... :)
|
Pinkny :) Też bym w nim zamieszkał.
|
Hm, bryła domu zwykła, często spotykana, prosta.
Ogólnie dom mi się podoba, chociaż z pewnością coś tam bym w nim zmieniła, ale mimo to sprawia wrażenie ciepłego i rodzinnego. No może z wyjątkiem paru pomieszczeń, np. salonu czy kuchni. A co do ogródka - trochę pustawy i ... bez wyrazu (?). Nie wiem jak to określić. Po prostu - nic mnie w nim nie "pociąga". Jest, bo jest. Myślę, że przydałoby się dorobić jakiś mały staw z uroczymi roślinkami :). No. To chyba na tyle. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:03. |