![]() |
Ok spakuje dom jak najprędzej będę mógł ;) Wymaga NS i NŻ
|
Cóż z zewnątrz miód i ambrozja. W środku... No tak środek jest z innej bajki... Powinno byc zimno i laboratoryjnie... Jest? Ha... Jest swojsko i przytulnie. Zetknięcie dwóch światów nie wyszło na dobre tej parceli.
Mimo tego - dobry projekt i po drobnych poprawkach powinien byc doskonały. |
Podoba mi się. Bardziej z zewnątrz, choć wnętrze też nie jest złe.
Okna i żółte bloki (czy też słupy) są oryginalne, sprawiają, że budynek wygląda nowocześnie. Te elementy uważam za największe zalety. W środku podoba mi się woda pomiędzy schodami i właściwie do żadnych pomieszczeń nie mam zasrzeżeń z wyjątkiem Mc Donald'sa- kojarzy mi się z kuchnią na zwykłej parceli mieszkalnej, ale to tylko i wyłącznie przez podłogę. Po prostu tak "domowo" wygląda, a nie jak restauracja na mieście. Myślę, że gdybyś dał jakieś podłoże typu kafelki, Mc Donald's robiłby inne wrażenie. Choć i tak nie prezentuje się źle. Z tych wszystkich pomieszczeń najbardziej podoba mi się sklep z ciuchami- wygląda ciekawie i wszystko ładnie rozłożyłeś. Dobrze wykorzystałeś dodatki, ogółem daję 8/10, czyli podoba mi się, choć nie ma nic tak zachwycającego, by dać 9 lub 10.;) Pozdrawiam:) |
Cytat:
P.S. Nie wiem dlaczego ale może że mam mało miejsca na dysku 614 MB. Naprawdę nie wiem i jeszcze raz PRZEPRASZAM ;( P.S.2: Dzięki za ocenki :) |
Mi tam McDonald wcale na Mc'a nie wygląda. Jakiś taki mało sterylny. Podoba mi się bryła. Dam ci: 8/10 :)
|
Wielkie thx Lincia ;) I dzieki ze odswierzylas temat :)
|
Naprawdę mi sie podoba :) Wszystko za sprawą tylu ciekawych dodatków :]
|
Hey, Skrzypek bardzio oryginalna bryła i ładny kolorek :P W środku taki mini McDonald dla mnie malinowo :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:42. |