![]() |
Nie jest aż tak źle ale też nie idealnie... Nie podoba mi się dużo rzeczy np. dach, ogród, przedpokój, tapeta w kuchni... Robisz strasznie wielkie pomieszczenia i jeszcze do tego puste przez to dom nie jest przytulny. W przedpokoju nic do siebie nie pasuje a najgorzej prezentuje się zielona firanka na tej różowej tapecie. Miejsce odpoczynku było by niezłe gdyby nie pustka ujawniona na 2 zdjęciu. W salonie nic nie widać a co do kuchni to co robi tam ta tapeta z zupełnie innej bajki... W sypialni znowu nie pasuje mi brązowo biała półka a kolory w stosunku do reszty domu są zbyt ostre. T było moje skromne zdanie, postaraj się nie robić tak wielkich pomieszczeni i nie mieszać stylów :)
|
Podoba mi sie bryla.
Niepodoba to ze w ''salonie'' okna sa zasloniete polkami na ksiazki czemu stol w salonie nie stoi na srodku skoro jest tyle miejsca jak dla mnie w tym domu jeste bardzo pusto Pozdro 4/10 |
Ja uważam, że domek jest przyzwoity tylko:
masz w kuchni duuuuzio miejsca więc dlaczego stół jest wciśnięty w róg :| ?? No i ten łeb królika nad nim boshe to mi nie pasujee :P Podasz mi kod na to, że Sim sie odbija w lustrze??? PLZ ;( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:34. |