![]() |
hmm .. szczerze to nie pamiętam . Skinów mam najmniej 10 i
pochodzą z roznych stron , na pewno z helaene , co do modthesims2 nie jestem za bardzo ufna bo zamienia skiny w hacki . Nie każde ale nie polecam. Hmmm serasims może też stąd brałam . |
Mi najbradziej podoba sie ostatnia reszta to taka o
|
Imię:Verena Nazwisko:Arsenne Wiek:20 lat Znak zodiaku:Skorpion Aspiracja:Poszukiwanie przyjemności Stan cywilny:Zakochana Zainteresowania:Muzyka,Sport,Imprezy! Imię:Patric Nazwisko:Nearseven Wiek: 20 lat Aspiracja:Poszukiwanie przyjemności Stan Cywilny:Zakochany .Verena... Zodjakalny skorpion to 100% mężczyzna silny i sprawny .. Co doskonale ukazuje powyższe zdjęcie . Patric typowy imprezowicz podobnie jak jego dziewczyna (zostali dla siebie stworzeni -o podobnych aspiracjach, zainteresowaniach ...) często zostawia szarą rzeczywistość i mknie swoim autkiem na imprezke do różnych klubów Przedmieścia. |
Agnes odświeżam ;) Proszę daj nowe ;)
|
Nie wiem czy wam się spodoba. 1 moja blondynka
http://img89.imageshack.us/img89/238...opyjpgi9vv.jpg |
Mi się bardzo podoba. Przynajmniej na tym zdjęciu. :) Aczkolwiek chętnie zobaczyłabym ją od przodu, bo z boku twarz często prezentuje się korzystnie. ;)
Ale tak na oko to najładniejsza z Simów, które tu pokazałaś. ;) |
Ładna chociaż blondynek nie lubie ;) Ładna fryzura
|
Cytat:
|
Simki są bardzo ładne, ale sprawiaja takie wrażenie wrednych bab:P Facet też ładny.
|
Cytat:
Edit: Agnes jaką ty masz karte graficzną o_O. Widok jest super ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:59. |