TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Kiedy zostaje tylko nadzieja... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28937)

~Asiulek94~ 29.04.2006 18:59

Mi się podoba, nie wazne czy jest oparte na filmie. Ważne, że mi sie podoba i wszystko jest takie fajne tajemnicze :P . Zdjecia są bardzo ładne, tekst też. Pare literówek widziałam, ale nie wiem jakie, choc wiem, że były :P .
Narazie nie oceniam, ocenię tak gdzieś po 4 odcinku. :)
Pozdrawiam i czekam na 3 odcinek :*

linkinhay 29.04.2006 20:39

No cóż nic złego że twoje FS jest oparte na filmie... Mnie to nie przeszkadza. Sama chciałam oprzeć się na jakimś filmie ;) Tekst jest dobry, zauważyłam parę literówek no ale każdemu moga się zdarzyć :) Zdjęcia są bardzo ładne, fajne ujęcia... Pozdrawiam i czekam na nowy odcinek...

Isi 29.04.2006 20:52

FS wspaniale się czyta, bardzo mnie wciągnęło. :)
Fajnie, lekko napisane, interesująca i wcale nie banalna fabuła (chociaż tematem jest miłość), ładne zdjęcia (choć widać te "kropeczki", zwłaszcza na plakacie, w przypadku plakatu "zawiniło" chyba zapisanie jako .jpg w Paincie ;)) Klasa realistycznie wygląda i autobus wyszedł ci naprawdę nieźle (z czym ma kłopot sporo userów), tylko podłoga mogłaby być inna, a nie taka kamienna. ;)
Jeszcze przed oceną (a ocenię na pewno po 3. odcinku) muszę poszukać informacji o tym filmie, recenzji, bo ciekawi mnie jednak ta kwestia. :P Tzn. na ile fabuła jest Twoja, sposób wyrażania się bohatera itp.
Ale tak czy inaczej fs bardzo mi się podoba i czyta się świetnie (szkoda, że był taki odstęp czasu, może więcej tak nie będzie).
Pozdrawiam :)

..::CaRmEn::.. 29.04.2006 21:17

Na prawde bardzo mi się podoba ;-)
Też nie widziałam tego filmu, ale jeśli jest tak dobry jak Twoje FS to z przyjemnością go obejże ;-)
Zdjęcia są świetnej jakości, autobus jest po prostu genialny!
Ładnie piszesz, błędów najprawdopodobniej nie ma (przynajmniej niezauważyłam).
Czekam na następny odcinek!
Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. ;-)

airam 30.04.2006 14:44

Cytat:

Napisał linkinhay
No cóż nic złego że twoje FS jest oparte na filmie... Mnie to nie przeszkadza. Sama chciałam oprzeć się na jakimś filmie ;)

Drobne sprostowanie: Jedynie początek był oparty na filmie pt: "Wielkie nadzieje" jak juz wspomnialo sporo userów. Jednak dalsza część mojego FS jest tylko i wyłącznie moim pomysłem :)

Cieszę się, że się Wam podoba i dziękuję za wszystkie ocenki.

PS: W następnym odcinku pojawi się trochę tajemnicy ale o tym ani mru mru ... :)

riannon 02.05.2006 13:40

Pierwszy odcinek nie spodobał mi się za bardzo, gdyz cała fabuła była ściągnięta z filmu. Film może i był fajny, ale myślę, ze nie potrzebuje on opisywania. Zauważyłam też jedno dosyć dziwne zdanie:P
Cytat:

Wszyscy w mieście znali legendę tę.
W drugim odcinku na szczęście wszystko sie zmieniło. I bardzo dobrze. Fabuła na razie banalna, średnio interesująca. Zdjęcia ładne. Czyta się szybko. Na razie nie wiem jak mam ocenic, czekam na kolejne odcinki..

NaNiKo 02.05.2006 13:51

Bardzo mi sie podoba. Lekko sie czyta, ładne zdjęcia. Filmu nie znam :P Tylko nie rozumiem tego fragmentu z drugiego odcinka "A mówią, że blondynki głupie"-o co chodzi? Przecież ta jego koleżanka ma czarne włosy ;)

Isi 02.05.2006 14:19

Cytat:

Napisał NaNiKo
Tylko nie rozumiem tego fragmentu z drugiego odcinka "A mówią, że blondynki głupie"-o co chodzi? Przecież ta jego koleżanka ma czarne włosy ;)

No i właśnie o to chodzi, że ona ma czarne włosy, a on wziął ją za głupią (naiwną), bo mu uwierzyła. I się zdziwił, że brunetka jest głupia, skoro podobno blondynki są głupie. ;)
(tak w uproszczeniu)

Lapis_Lasuli 04.05.2006 18:24

Fotosotry bardzo mi się podoba ;) Na razie nie zauważyłam, aby było na podstawie jakiegoś filmu (może nie oglądałam? :>)
Jest kilka powtórzeń, jakieś małe, nieważne literówki. No i odmiana - Matt - Matta - nie Matt'a. Nie pogarsza to jednak w żadnym stopniu jakości tego opowiadania :)
Zdjęcia również są na jak najwyższym poziomie. Paruje z tej fotoopowieści emocjami i sercem :)

Ogromny +

Pozdrawiam, Lapis :)

Vavill 05.05.2006 16:52

.o
Ktoś popełnił taki sam błąd, jak ja przy robieniu zdjęć.
Kańciaste.

Treść jest dobra i jakoś się jeszcze trzyma kupy. Parę literówek...
Ładnie rozmieszczone przecinki, choć w paru miejscach są one niepotrzebne...
Szkoda tylko, że nie jest to twoim własnym pomysłem. Mam nadzieję, że dodasz też coś od siebie.

Pozdrawiam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:39.