![]() |
Mi się podoba, nie wazne czy jest oparte na filmie. Ważne, że mi sie podoba i wszystko jest takie fajne tajemnicze :P . Zdjecia są bardzo ładne, tekst też. Pare literówek widziałam, ale nie wiem jakie, choc wiem, że były :P .
Narazie nie oceniam, ocenię tak gdzieś po 4 odcinku. :) Pozdrawiam i czekam na 3 odcinek :* |
No cóż nic złego że twoje FS jest oparte na filmie... Mnie to nie przeszkadza. Sama chciałam oprzeć się na jakimś filmie ;) Tekst jest dobry, zauważyłam parę literówek no ale każdemu moga się zdarzyć :) Zdjęcia są bardzo ładne, fajne ujęcia... Pozdrawiam i czekam na nowy odcinek...
|
FS wspaniale się czyta, bardzo mnie wciągnęło. :)
Fajnie, lekko napisane, interesująca i wcale nie banalna fabuła (chociaż tematem jest miłość), ładne zdjęcia (choć widać te "kropeczki", zwłaszcza na plakacie, w przypadku plakatu "zawiniło" chyba zapisanie jako .jpg w Paincie ;)) Klasa realistycznie wygląda i autobus wyszedł ci naprawdę nieźle (z czym ma kłopot sporo userów), tylko podłoga mogłaby być inna, a nie taka kamienna. ;) Jeszcze przed oceną (a ocenię na pewno po 3. odcinku) muszę poszukać informacji o tym filmie, recenzji, bo ciekawi mnie jednak ta kwestia. :P Tzn. na ile fabuła jest Twoja, sposób wyrażania się bohatera itp. Ale tak czy inaczej fs bardzo mi się podoba i czyta się świetnie (szkoda, że był taki odstęp czasu, może więcej tak nie będzie). Pozdrawiam :) |
Na prawde bardzo mi się podoba ;-)
Też nie widziałam tego filmu, ale jeśli jest tak dobry jak Twoje FS to z przyjemnością go obejże ;-) Zdjęcia są świetnej jakości, autobus jest po prostu genialny! Ładnie piszesz, błędów najprawdopodobniej nie ma (przynajmniej niezauważyłam). Czekam na następny odcinek! Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. ;-) |
Cytat:
Cieszę się, że się Wam podoba i dziękuję za wszystkie ocenki. PS: W następnym odcinku pojawi się trochę tajemnicy ale o tym ani mru mru ... :) |
Pierwszy odcinek nie spodobał mi się za bardzo, gdyz cała fabuła była ściągnięta z filmu. Film może i był fajny, ale myślę, ze nie potrzebuje on opisywania. Zauważyłam też jedno dosyć dziwne zdanie:P
Cytat:
|
Bardzo mi sie podoba. Lekko sie czyta, ładne zdjęcia. Filmu nie znam :P Tylko nie rozumiem tego fragmentu z drugiego odcinka "A mówią, że blondynki głupie"-o co chodzi? Przecież ta jego koleżanka ma czarne włosy ;)
|
Cytat:
(tak w uproszczeniu) |
Fotosotry bardzo mi się podoba ;) Na razie nie zauważyłam, aby było na podstawie jakiegoś filmu (może nie oglądałam? :>)
Jest kilka powtórzeń, jakieś małe, nieważne literówki. No i odmiana - Matt - Matta - nie Matt'a. Nie pogarsza to jednak w żadnym stopniu jakości tego opowiadania :) Zdjęcia również są na jak najwyższym poziomie. Paruje z tej fotoopowieści emocjami i sercem :) Ogromny + Pozdrawiam, Lapis :) |
.o
Ktoś popełnił taki sam błąd, jak ja przy robieniu zdjęć. Kańciaste. Treść jest dobra i jakoś się jeszcze trzyma kupy. Parę literówek... Ładnie rozmieszczone przecinki, choć w paru miejscach są one niepotrzebne... Szkoda tylko, że nie jest to twoim własnym pomysłem. Mam nadzieję, że dodasz też coś od siebie. Pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:39. |