![]() |
Cytat:
|
Akademik jest ładny, wszystko do siebie pasuje, nie mam sie czego przyczepić. No, może tylko tego że zdjęcia są za małe
8/10 |
Bardzo fajny akademik. Z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje xp
W środku zresztą też, tylko mogła by być lepsza jakość zdjęć, wtedy lepiej widać :) Nie podoba mi się ten czerwony pokój, bo nie lubię tego koloru x) Ale ogólnie akademik fajny xp 8/10 |
Podoba mi się. Bryła ładna, wnętrza też, jedyne co mi sie nie podoba, to to że jestt w nim troszke ciemno, ale ogółem jest good:) Moja ocenka 8/10 Pozdrawiam
Calintz |
Podoba mi się twój akademik. Na zewnątrz i wewnątrz wygląda ekstra!
10/10 :D :D |
Muszę powiedzieć że jest lepszy niż pozostałe... Ale dalej nie w takim stylu, który mnie powali z nóg :P
|
Akademik całkiem fajny. Dobrze, że powstrzymałeś się od oczo***nych kolorów które były w twoim poprzednim akademiku. Ogólnie podoba mi się ale wierze, że stać cię na zrobienie czegoś lepszego ;)
|
Akademik mi się podoba. Przytulny, dużo drewna:P Ale nie lubię tych kafelków w łazience.
|
No wiec..jak na moją skromną osobe to:
Bryła podoba mi sie ..nawet bardzo wiec dam 10/10 Ogródek ..brak, wiec z przykrością 0/10 Wejscie ciasne jak z reszta cała reszta pomieszczen, mało widac... 7/10 Kuchnia bardzo ładna, szkoda tylko ze okienko nie pasuje 9/10 Jadalnia brak uwag 10/10 Łazienka... za ciasno... 8/10 Prysznice..to samo...8/10 Główny pokoj..co tu dużo gadac,..czerwony:P i ciasny..ja lubie duzo przestrzeni ale ładny tylko gdzie firanki :P 8/10 Dach boski 10/10 POkoje..dałabym troche mniej za wystruj,alepomysł z łózkiem na wzniesieniu spodobał mi sie i przypominam FIRANKI!!! 10/10 Razem 80/100 czyli 8/10 bravo, idealny do gry :] Pozdro od Nova :* |
nie mam prawie żadnych zastrzeżeń. tylko ten brak ogrodu i ścisk w środku... a tak to wszystko śliczne, ładne kolorki, styl, gust...najlepsza chyba była jadalnia i ten misio. 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:36. |