![]() |
Mi sie pierwsza przemiana bardziej podobała. A właściwie Simka. ;) Bo jak dla mnie ta pierwsza Simka jest o wiele ładniejsza od Marysi Przyjemniaczek. Marysia jest taka pyzata. :P
Fryzurę raczej dobrze dobrałaś, bo ukrywa pyzatość, ale makijaż oczu za bardzo mi się nie podoba (bo ust ładny)- przez ten kolor cieni wygląda ona tak "kocio", troszkę sztucznie. ;) Pozdrawiam :) |
Też ładna przemiana:).9/10
|
2 przemiana znacznie lepsza ;D
|
Marysia przyjemniaczek wyglada lepiej... Ale nie wiem, czy ta fryzura ukrywa jej pyzatosc... Ale ja sie nie znam w takich sprawach :P
|
Tym razem nie przemiana - a simka :P Nie wiem czy dać ją na konkurs :)
http://img210.imageshack.us/img210/5...aaaaaaa2gy.png |
no cuz wlosy platne zaglosowal bym tylko za piekne fotografie bo jest bajeczna tylko ze i tak i tak widzialem inna simke ktora jest lepsza
|
Twarz ma Simka bardzo ładną, najbardziej podobają mi się usta i nos. :) Cerę i oczy też ładne.
Fryzurka jak dla mnie może być, choć nie jest zachwycająca, trochę "napuszona", ale nie jest też zła. Nie przepadam też za bardzo za pieprzykami. ;) I zmieniłabym brwi na jakieś bardziej "równe" i w mniej ognistym "kolorze". ;) Ale całokształt prezentuje się bardzo ładnie, możesz spróbować sił w konkursie, o ile nie będzie w kwietniu clean (czyli bez dodatków z sieci, bo w lutym był clean). Pozdrawiam |
Poprawiłam :)
Zmienić cos jeszcze? :P |
Mi się ta simka strasznie podoba ^^. Jak nie pojawi się simka jeszcze śliczniejsza niż ta, to masz mój głos :D.
Marysia też wygląda fajne. Tak kocio ;). Skąd masz tą fryzurkę? |
Cytat:
Teraz wygląda moim zdaniem lepiej. :) Chyba nic nie trzeba zmieniać, ładną ma twarzyczkę... Może nawet zagłosuję, ale wszystko zależy od konkurencji i od tego, jakie jej zrobisz zdjęcia. ;) I oczywiście od tego, czy konkurs będzie clean, czy nie. ;) Pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:04. |