![]() |
Hyyyy *slini sie*,przesliczny...widac ze sporo sie nasiedzialas nad tym cackiem.Jedyne co mnie razi to ta brazowa kanapa,jest praktycznie wszedzie! 9/10
|
Ogółem jest ładny. Tylko kabapy mi nie leżą... Po pierwsze... one mi się kojarzą z jakąś poczekalnią, a po za tym te "boczne " oparcie z jedne strony jest a z drugiej nie ma.
|
Szczerze?? :wacko: Cudowny ten twój domek :) Mam nadzieję, że dasz do ściągnięcia bo już się nie mogę doczekać gry w nim :D a i prawie bym zapomniałą daje 10/10 (to zasłużona ocena za tak piękną pracę) :D
|
Plik spakowany rarem bo miał 80 mega :D
click |
Nawet ładny 9/10
|
Łądny chociaż mi sie sypialnia nie podoba 9/10 :)
|
Podoba mi się ładna nowoczesna bryła , zewnątrz też nowocześnie 10/10 A skąd masz te wszystkie rzeczy do pokoju chłopca i dziewczynki i skąd masz szyby?
|
A więccc :>
Bryła mi się podoba, ale zrobiłaś to zdecydowanie za wielkie. Przez to w niektórych pomieszczeniach jest pusto... Ogródu za bardzo nie ma :/ Wnętrza wg. mnie są super, bo są dopasowane klimatem kolory i w ogóle :> Czyli jakieś 8,5/10? :> |
Co do dodatków z sieci: prawdę mowiąc nie pamiętam skad wszystko ściągnęłam poprostu czasem mam szał-ciał :D i klikam na wszystkie ładne rzeczy. I dlatego potem nie pamiętam skąd to mam, no bo jak w jednej takiej sesji potrafię odwiedzić 30 stron i ściągnąć 200 dodatków to nie ma się co dziwić, a tymbardziej że zazwyczaj dzieje się to w nocy jak już przestaję kontaktować :D przeciez takie klikanie nie wymaga myślenia :P
|
Bryła - orginalna, szkooda że tylko parterowa 9/10
Wnętrze - Podoba mi się kolorystyka wnętrza taka ciepła. 8/10 ogród - ....cóz tylko kilka krzaków 4/10 Całość: 22/30 (4) PS: Postaraj sie nad ogrodem wtedy całość nabierze zupełnie innego krztałtu. Będzie się milej oglądać taki dom. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:56. |